Komentari na vest

Delije zovu na Lučane: Svi u crveno-belo, sad je važno (VIDEO)

x

xiixixixix

pre gotovo 3 godine

dzaba im ova utakmica , kada nece proci kairat najverovatnije..
S

Skakadak

pre gotovo 3 godine

Svi na stadion! Vi koji necete na sever postoji i istok i zapad,tako da nema izgovora
M

Misko25

pre gotovo 3 godine

Jel primaju gradjevince na severu ovih dana? Ako ko zna i koja je dnevnica?
b

budzet nam je bitan

pre gotovo 3 godine

dodjite u sto vecem broju, sem igraca treba placati i likove sa atletske staze ,likove iz loze sto vredjase Ibru ...
T

Teodul

pre gotovo 3 godine

Mobilizacija čuvena😀😀😀
R

Rex

pre gotovo 3 godine

Lagana sklanjalica..... Bez brige....
b

bounty

pre gotovo 3 godine

Ovi su svoje zenit imali tamo neke 11,12 kad je bilo 40 hiljada protiv metalca. Od tada su sve ispucali i upali u dosadnu kolotecinu, gde ne znaju kako vise da dovuku ljude na stadion...
A

A aa

pre gotovo 3 godine

Jel ko nema Crvenu ili Belu maJcu, ne može na Sever??? 😂
O

Odgovor

pre gotovo 3 godine

Da. 🔴⚪
?

???????

pre gotovo 3 godine

Otkud sada da se traži da svi na Sever dodju u Crvenim ili Belim majicama, kada su oni godinama u nazad pravili navijačke majce i dukseve u crnoj ili teget boji.
?

??????

pre gotovo 3 godine

A majca Četnici Sever u crnoj boji, a majca sa navijačem koji maše crveno belom zastavom u crnoj boji, a majca Ivković Marko teget boje. I duksevi isto. 80 posto naših navijačkih majci i dukseve je u crnoj ili teget boji, što je meni Odvratno, to nisu naše boje.
O

Odvratno crno

pre gotovo 3 godine

A ko se pogleda, i kod nas i u Evropi, i u Svetu, skoro sve navijačke grupe imaju navijačke majce i dukseve u crnoj boji. Pa na toj crnoj boji ima neki mali znak kluba ili navijačke grupe. Valjda misle ako se oblače u crno da su više opasni. Što je po meni čist debilizam. Razumem da imaš crne majce ako si navijač kluba koji ima crne dresove i boje kluba. Ali da su ti boje kluba crvene ili plave ili žute, a navijači da dolaze u crnim majicama na tribinu, to nema veze sa mozgom. Jedini odgovor za to je da bi izgledali opasnije, jer kao mafijaši se oblače u crno, pa će i oni da bi izgledali kao opasno. Čist debilizam.
D

Dzonela

pre gotovo 3 godine

Na Lucane nas zovu isti oni zbog koji nam je prazan stadion protiv Kairata...ne mogu da verujem u sta smo se pretvorili...
u

ultra kopaci

pre gotovo 3 godine

treba i oni od neceg da zive, dodji uplati im platu
S

SVI NA STADION

pre gotovo 3 godine

Uvek ću biti na stadionu i pozivam sve prave zvezdaše koji su u mogućnosti da to isto učine, nema lepšeg osečaja nego kad nažalost među 6489 ljudi daš podršku igračima posle lošeg starta sezone, a onda se sa 55 000 raduješ u plej ofu za LŠ ili LE... Gledaš te face koje su pljuvale i blatile celo veče i noć i pravile od sebe stručnjake, gledaš kako se raduju i dižu u nebesa.. Naravno sa svim kritikama se slažem i 90% jučerašnjih komentara je tačno, ali eto za one koji trenera nazivaju kako stignu, koji su poraz jedva čekali... e za njih je ova poruka...
Ž

Živorad žika živac

pre gotovo 3 godine

A be vidi Server na sliki, a ima i neki brodić. Će bude dosta ljude na Marakane protiv Mladost. Bez brigi, će utepamo Kairate na Marakane. I posle njih onaj Šerifi. Će uskočimo opet u ligi od šampioma ove godinu. Samoda sviju ostanu na okupu, i da dovede mo neko pojačanjo. Bravo ti ga na Terzetu Mitketa i Deketa, samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede. Doživotna na Terzetu i Mitketa. U Zvezdu do pemzije.
U

Uf

pre gotovo 3 godine

Opet
N

Nenajavljeni gost

pre gotovo 3 godine

Mene Ultra Cop da zove na utakmicu,ONI KOJI SU PROFI NAVIJACI PO ZANIMANJU, KOJI POJMA NEMAJU O ZVEZDI I NJENOJ ISTORIJI IAKO TOBOZE ZA NJU NAVIJAJU.Ja dok som isao na taj stadion oni su kakili u pesak i treba da ih je sramota da oni nekog pozivaju na stadion.Ja na taj stadion necu otici dok klubom upravljaju blago receno kriminalci.
T

TIŠINA

pre gotovo 3 godine

Pusti ti Ultra Kop, svi znaju ko su tamo profi navijači, i ko su zaštićeni od zakona. To je možda 50 ak likova, ostali su iskreni Zvezdaši. Ne može cela tribina da se pljuje zbog šačice propaliteta.
D

DOĐI

pre gotovo 3 godine

Dođi na zapad i podrži ekipu, bolje nego što pišeš ovde sve i svašta.
a

atletska ekipa

pre gotovo 3 godine

pa oni i zovu da bi dobijali kintu,obeco im "gazda" veci procenat ako budu dovlacili rulju
Ž

Žan Pol Gotje

pre gotovo 3 godine

Obavezno ponesite sendvič pošto na sever idu samo botovi,severna tribina nije izgledala nikad jadnije u poslednjih 30 godina,ni dve trećine tribine ultra kopovci ne mogu da popune a nekada nisi mogao mesto da nađeš.
P

POKAŽI

pre gotovo 3 godine

Ti znaš ko je na severnoj tribini.... Dođi bar na Zapad i pokaži da voliš klub, a ne da ti je klub razonoda i da slatko ubijaš vreme posle utakmice tako što blatiš trenera i ekipu, koja je svakako kritiku zaslužila ali mister, lister.... e to nije... još Dragovića da krenete da blatite i super sve, strašno...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Dolazimo na marakanu ,naravno, jer smo potrebni zvezdi. Nego, kada ce degenek biti potreban zvezdi?
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ja ću naravno biti na Marakani, kao što sam bio i kada 6 godina nije bilo titule, kao što sam bi na 90 posto utakmica poslednjih 30 godina. Jer dolazim iz LJUBAVI prema Zvezdi, a ne zbog igrača, a još manje ne zbog uprave. Ne verujem u neku veliku posetu, max 15 hiljada. Navijači su malo razočarani jer su shvatili da se u klubu ne radi kako treba, pogotovo ove godine. Mi bi posle 4 godine Evrope, sada trebali da budemo na vrhuncu igre i kvaliteta, a mi smo trenutno lošiji nego kada smo krenuli u LE pre 4 godine. Verujem da još nije kasno da se i uprava i igrači probude, i da može da se udje u LŠ jer nam žreb ide na ruku. Dolazite na Marakanu, ako ništa drugo onda zbog Zvezde.
L

Liga sampinjona

pre gotovo 3 godine

3500 gledalaca plafon.
s

sta?

pre gotovo 3 godine

Budite smekeri pa stavite free ulaz ili nek pare od ulaznica idu za lečenje nekog deteta, kad ste nas juce vec obrukali (a i protiv Vose), ne samo rezultatom , vec pogotovo igrom!
s

sto li nas pozivaju

pre gotovo 3 godine

kakav slobodan ulaz i donacije nekome ? treba bre da se skupi za plate "atleticarima" iliti onima koji udju na stadion bez maske prosetaju do klupe ,pozdrave se sa misterom i niko im nista ne moze .
К

КНД БНД

pre gotovo 3 godine

Војске преко Дрине стижу у огромном броју - СВИ НА МАРАКАНУ!
R

Realno123

pre gotovo 3 godine

I preko Drine za Zvezdu se gine.. Idemo mobilizacija.. Da damo momcima podrsku sad kada je tesko a kada bude lijepo svejedno cemo ici
A

Ajkulov

pre gotovo 3 godine

Izginuste u uvek neugodnom Almatiju
s

svi bre do jednog

pre gotovo 3 godine

kako vas prze ovi sto sipku drze , da se pridruzi brat bratu da nam neko primi platu, da dodjete u sto vecem broju da ja primim kintu svoju.