(© FSS)
(© FSS)

Deluje da održavamo dobar ambijent: Kapiten ugostio direktora u Amsterdamu

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.04.23. | 14:50

Susret Dušana Tadića i Stevana Stojanovića

Godinama je zamerka bila da nas loša atmosfera koči na putu ka velikim takmičenjima, ali izgleda da je dolaskom Dragana Stojkovića na mesto selektora s tom praksom završeno i da Orlovi na krilima novog optimizma lete i ka Prvenstvu Evrope u Nemačkoj. Kao što je Piksi obilazio reprezentativce u godini Mundijala, tako je sad direktor državnog tima Stevan Stojanović u misiji koja ima za cilj da održava dobar ambijent među Orlovima.

Boravak u Amsterdamu Stojanović je iskoristio da se sastane sa Dušanom Tadićem, kapitenom aktuelne generacije naše selekcije. Prema navodima FSS, tokom ručka su se dotakli mnogobrojnih tema, a najviše se razgovaralo o planovima za nastavak kvalifikacija i borbi za odlazak na EURO. Stojanovića može da raduje i što je u poslednje vreme Tadić podigao formu i golovima i asistencijama izbavio Ajaks iz krize. Još ako taj trend zadrži, pa raspoložen stigne na junsko okupljanje.

Izabrane vesti

Naredni meč u kvalifikacijama reprezentacija Srbije igra 20. juna u Razgradu sa Bugarskom, dok će četiri dana ranije, u kontrolonom duelu u Beču, odmeriti snage sa Jordanom.

Direktor i kapiten su konstatovali da postoje svi preduslovi da se još jedan kvalifikacioni ciklus završi uspešno, ali da je i neophodno zadržati fokus i maksimalan nivo odgovornosti na terenu i van njega.



tagovi

OrloviDušan TadićStevan StojanovićFSSfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara