Detalji Gajićevog ugovora u CSKA: Za tri godine minimum 3.200.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.06.22. | 16:41

Bivši mladi reprezentativac Srbije napravio transfer karijere

Do poslednjeg dana direktori i sportski sektor Crvene zvezde su verovali da će Milan Gajić nastaviti boravak na Marakani i potpisati novi ugovor sa srpskim šampionom. Iskusni desni bek imao je vrlo dobrih šest meseci, dolazak Kristijana Pičinija uticao je da momak iz Vukovara odigra najbolju sezonu na Marakani. O čemu svedoči i osam asistencija u Superligi Srbije.

Nestabilnost italijanskog beka uticala je da Milan Gajić bude prvi izbor Dejana Stankovića i pokaže da može da igra fudbal na ozbiljnom nivou. Crvena zvezda je bila spremna da mu ponudi povišicu i podigne mu primanja na 450.000 evra po sezoni. Međutim, sa papirima u rukama Milan Gajić je bio svestan da je poželjna roba i da ima šansu da napravi transfer karijere.

Izabrane vesti

Dugo je turski Sivas figurirao kao potencijalna destinacija, ali je onda u igru ušao ruski CSKA koji traži zamenu za Marija Fernandeša i odneo pobedu za potpis srpskog beka. Dobio je Milan Gajić sjajan ugovor, uz mogućnost da u naredne tri godine inkasira 3.200.000 evra.

Prema saznanjima Mozzart Sporta Milan Gajić je sa bivšim osvajačem Liga Evrope potpisao rastući ugovor. Prve godine Milan Gajić će u redovima Armejaca dobiti 700.000 evra. Druga sezona vredi 100 hiljada evra više, dok će u takmičarskoj godini 2024/2025. Milan Gajić zaraditi 900.000 evra. Uz sve to doskorašnji član Crvene zvezde je kao slobodan igrač za potpis dobio 800 hiljada evra. Dakle, Milan Gajić će u Moskvi u slučaju da ostane tri sezone minimalno zaraditi 3,2 miliona evra. Pripadaju mi i bonusi u slučaju osvajanja trofeja.

Milan Gajić ima opciju da još jednu sezonu ostane u CSKA iz Moskve, ali o tome će verovatno pregovarati posle druge takmičarske godine, ukoliko uspe da se izbori za status u ruskom klubu.

Jasno je da Crvena zvezda nije mogla da parira moskovskom CSKA kada je u pitanju finansijska strana. Dobio je Gajić sjajan ugovor, jedina mana je što u dogledno vreme sa Armejcima neće igrati evropska takmičenja.

Bivši član generacije iz Novog Zelanda je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom 4. februara 2019. godine. Sa crveno-belima je osvojio četiri šampionske titule i dva kupa. Za crveno-bele je odigrao 120 mečeva, postigao šest golova i upisao 25 asistencija.


tagovi

Milan Gajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara