Stiv Ker, Predrag Rajković i Matija Nastasić (Foto: Reuters; AFP)
Stiv Ker, Predrag Rajković i Matija Nastasić (Foto: Reuters; AFP)

Devetostruki NBA šampion će navijati za Predraga Rajkovića: Stiv Ker uz Stiva Neša među vlasnicima deonica Majorke

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.08.23. | 19:57

Šef struke Golden Stejt Voriorsa i selektor američke reprezentacije planira da odgleda sve utakmice u Primeri

Mnoge je iznenadila odluka Stiva Neša da uloži novac u fudbalski klub, kada je postao deoničar Majorke. Ipak, znalo se i ranije daje bivši MVP NBA lige zaljubljenik u najvažniju sporednu stvar na svetu. Zato je još veće iznenađenje što mu se u vlasničkoj strukturi kluba sa Baleara pridružio devetostruki NBA šampion - Stiv Ker.

Čovek koji je u najjačoj ligi sveta postao sinonim za uspeh (pet titula kao igrač, četiri kao trener), odlučio je da postane deo investicione grupe koja stoji iz Majorke. Otkriva trener Golden Stejta i selektor američke reprezentacije kako je do toga došlo.

Izabrane vesti

"Prijatelj sam sa Endijem Kolbergom (predsednik Majorke, prim. aut) i bili smo zajedno ovog leta. Rekao mi je da je došlo do promene u vlasništvu i ponudio mi opciju da budem deo investicione grupe. Veoma sam motivisan. Posetio sam Majorku prošlog leta, gledao jedan meč i navijao za ekipu, tako da sam postao navijač. Zaista je ovo veoma uzbudljiva prilika", rekao je Ker.

Kako kaže, planira da isprati kompletnu sezonu tima sa Baleara, za koji brani srpski reprezentativac Predrag Rajković, dok je u zadnjoj liniji prošle sezone igrao i Matija Nastasić.

"Postao sam navijač Majorke prošle godine i s ozbirom da ću učestvovati u radu klub odgeldaću sve mečeve u Primeri. Sve ovo me izuzetno motiviše i to ne samo iz ugla deoničara, već je uzbudljivo sve što ću uložiti svoje srce i postati deo kluba, što je veoma uzdudljivo".

Majorka nije najbolje počela novu sezonu u elitnom rangu španskog fudbala, pošto je iz uvodna dva kola izvukla samo bod. Ovo joj je treća uzastopna sezona u Primeri, nakon promocije je 2022. bila 16, a prethodne takmičarske godine je ostvarila odličan rezultat osvajanjem devetog mesta.


tagovi

Stiv KerPredrag RajkovićMajorkaStiv Neš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara