Komentari na vest

Di džej Baždar zapalio publiku i zove na after

n

no name_

pre oko 2 meseca

@ Srka Ja već sad znam i tim koji će izaći na početku utakmice. U formaciji 4-2-3-1. Jovanović - Stojković, Kovačević, Marković, Antić - Ovusu, Zahid - Kalulu, Natho, Goh - Saldanja. Pobedničkih 11.___________________________________________ Ovo je verovatno prvi 11 za derbi. Ali treba Duljaj da bude hrabar i Kastiljo da počne kao iznanadjenje mesto Ovusu-a. Na klupi prve izmene Bazdar, Severina i posebno Ovusu da udje u drugom mesto nekog u sredini koji ima žuti karton ili vise ne moze. Kastiljo moze i da bude najvece pojačanje ove zime.
M

Mada faka

pre oko 2 meseca

Smesan tim, ni sami ne znaju kako se drze na naprvom mestu. Imaju srece da je Bahar bio preko puta u prvom delu pa napravio neke neocekivane kikseve.. Ali sledece subote se vracaju na fabricka..
m

marios

pre oko 2 meseca

pa možda nije kao u vaš, ubačeno 25 miliona...i onda znaš koliko te sram može biti što komentarišeš, jer ste iza tog tima...
s

srka

pre oko 2 meseca

Pazi, to ste rekli i pred prošli derbi. Partizan je sve, samo nije smešan tim. A ti ih prži i loži, čitaju i oni ove vaše komentare. Ja za Zvezdu nikada ne bih rekao da je smešan tim. Večiti rival mora da se respektuje, ma kako igrao, kakav roster imao i na kom mestu na tabeli bio. Zbog takvih komentara, prošli put ste se opekli i opet niste ništa iz toga naučili.
Z

Zvezda 91

pre oko 2 meseca

Sledece subote padate na 2.mesto vrlo lagano !
N

Nije

pre oko 2 meseca

Sramota sto cemo mi da padnemo na 2 mesto, nego sto ste vi trenutno drugi a imate 3 puta skuplje igrace i bolje, i 18 igraca na pozajmicama, svu logistiku.
a

ala lazete..

pre oko 2 meseca

"bez ulaganja da bude prvi" samo su dali 5 miliona ove sezone za obeštećenje ahhahah...koliko lazete
s

srka

pre oko 2 meseca

Ovo je lepota fudbala. Zbog ove akcije i egzekucije mladog Baždara i načina na koji je to izvedeno, samo zbog toga je vredelo doći na utakmicu. Pravi premijerligaški gol. Svaka čast. Dobiće on priliku i u derbiju, makar poslednjih dvadesetak minuta. A ko zna možda mu Duljaj promeni poziciju, pa krene od starta. Recimo umesto Goha, po levom krilu. Šta god da Duljaj uradi, neće pogrešiti. Svi ofanzivni igrači su manje, više, u dobroj formi i raspoloženju. Možda Baždar i počne, pa Saldanje udje u drugom poluvremenu, ni to ne bi bila loša opcija. Obzirom da Brazilac nije u potpunosti spreman. Videćemo, biće zanimljivo, za koju će se opciju Duljaj odlučiti. Ako ih upari, pa odigramo 4-4-2, da Zihid predje na levi bok, a Natho i Ovusu ostanu u sredini i Kalulu levo, to bi baš prštalo na sve strane. Morala bi Zvezda baš da se potrudi da sve to pohvata. U ovom trenutku je najvažnije da Sveta Marković bude spreman, jer ipak je on komandant odbrane, a kuća se od temelja gradi.
N

Nenad B.

pre oko 2 meseca

Sve je to lepo što se ofanzivnog dela tiče, postoje velike mogućnosti za kombinovanje, a šta ćemo sa odbranom? Imamo dva najsporija beka u celoj ligi. Kraterere koji se stvaraju po stranama teško mogu da zakrpe i štoperi i vezni i golman. Natho i Zahid ne smeju zajedno u derbiju jer se stvara rupa i u sredini, već da podele minutažu. Obzirom da i Zvezda ima defanzivne probleme i kada je kompletna mogao bi ovo biti derbi sa dosta golova. Kako god, kalkulacija nema, ako se želi borba za titulu mora se ići na pobedu od starta, šibicarenje i igra na bod nam ništa neće dobro doneti pa čak i da ga osbojimo. Sportski pozdrav!
s

srka

pre oko 2 meseca

Ne slažem da su nam bekovi baš toliko spori, a ni toliko loši u pokrivanju terena. Seti se da je nad Stojkovićem napravljen penal u prošlom derbiju. Antić, kako je izgledao na početku, amaterski, dosta je napredovao. On ima iskustvo i zna da igra protiv igrača kakav je Bukari. Njemu samo otvori desnu stranu i pusti ga da sprinta ga gol aut liniji, vodeći računa da ne ka sredini, jer se tu onda stvara panika. Slažem se da je Antić najveći krivac za gol koji smo primili na prošlom derbiju, jer je dozvolio da ga Bukari zalomi i izcentrira u srce šesnaesterca, gde su oni došli sa nekoliko igrača u završnicu i to je bio neminovno gol. Nadam se da je nešto naučio iz te škole i da mu se to više neće dogadjati. Slažem se da bi za neku ozbiljniju priči, tipa Lige šampiona, morali da imamo kvalitetnije bekove, ali jednostavno, malo ih je takvih na tržištu. Da su nama budžetski dostupni i istovremeno kvalitetni. Ja sam lično više očekivao od Šehovića, koji je naše dete, prošao našu školu, ali eto nije se pokazao kao dobro rešenje. U svakom slučaju, za očekivati je da mi Zvezdi prepustimo posed i tako im suzimo manevarski prostor i odigramo na kontre. Uostalom tako smo ih i dobili na prošlom derbiju. Naravno da će naši krilni igrači morati da se vraćaju i pomažu bekovima. Mislim da to Kalulu, desno i najverovatnije Goh, levo, mogu da rade dosta dobro. Ovo što si rekao za Zahida i Natha, mislim da grešiš. Nema šanse druže da njih dvojica ne počnu utakmicu. Mislim da Zahid može da pokrije dobar deo prostora u manevru, a isto tako moraš i da budeš svestan da prisustvo njih dvojice na terenu će primorati Zvezdu na oprez, tako da neće moći svim silama da nas napadnu. Ovo je derbi koji bi baš mogao da legne Partizanu, jer nema imperativ pobede, a sigurno će se u nekom trenutku otvoriti prostor za majstore, kakvi su Natho, Zahid i Saldanja. Ja već sad znam i tim koji će izaći na početku utakmice. U formaciji 4-2-3-1. Jovanović - Stojković, Kovačević, Marković, Antić - Ovusu, Zahid - Kalulu, Natho, Goh - Saldanja. Pobedničkih 11.

rising999phoenix@gmail.com

pre oko 2 meseca

@nenad.b Apsolutno tačno. Na lošu zadnju liniju upozoravam od početka sezone ali nema kome...Od tada se situacija na štoperima samo pogoršava ( uz ogradu za Kovačevića koga još nisam dovoljno dobro otpratio da bi ga komentarisao) , a konstantno forsiranje Antića i Stojkovića je zaista za analizu . Tim koji hoće titulu i nešto u Evropi mora da ima bolja rešenja. Pa i sada da nam opet dodje Alkmar sa onim timom, ponovo bi primili pet komada makar u Holandiji jedino što bi možda dali koji gol više...
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Šta je ovo sad se ćuti sad je penal čist za Partizan i ne važi pravilo da je igrač prvo igrao loptu i odnio je i Bazdar se kači za njegovu nogu i pada.
G

Gost8888

pre oko 2 meseca

Isti identični penal je sviran ove sezone na Stadionu Partizana kada je Antić napravio penal nad igračem iz Radnika iz Surdulice. Prvi stigao do lopte a onda ga drugom nogom zakačio po nozi. Ako je to penal onda je i ovo.
G

Goust

pre oko 2 meseca

Zlatno dete
S

Svaka cast Partizanu

pre oko 2 meseca

koji je u sezoni u kojoj je C.Zvezda sa vise desetina miliona evra ulozenih u tim i svom logistikom uspeo ne samo da bude dostojan rival vec da duboko u prvenstvu sa osrednjim timom, bez ulaganja bude i dalje prvi na tabeli. Šta god da bude do kraja prvenstva svaka cast Duljaju i ekipi. 👏🏽👏🏽👏🏽
m

ma

pre oko 2 meseca

Isto ko Zvezda u kosarci,jos vam i uzme trofej i to u direktnom duelu.
S

Sale Kg

pre oko 2 meseca

Samo kad partizan nije imao logistiku, pogotovo u prvih nekoliko kola kada je ojadjeno klubova ne zna im se broj. Ovo je splet srećnih okolnosti, i sudijskih odluka u odredjenim mečevima da partizan bude u igri za titulu još uvek. Ne ide da prvak bude klub kome je Nordsjeland lagano spakovao 6 komada. Nikada više 2017! Sad ste ovako blizu titule i zapamtite! Opet će biti +30, +40, opet će vas Radnički iz Niša ili neko drugi ostavljati na deobi 3. mesta sa 20+ bodova zaostatka.
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Nasta svaka cast... guraju vas ludacki. Proslo kolo od poslednjeg vam se tresu gace. Ponistava cist penal ... I ti cestitas. Posebno prva 4 do 5 kola prvenstva. Niste mogli da se spojite. Jos tu bi bilo desetak bodova razlike. Ovako ste dobili krila da ste neka sila. A mladjani Danci jedva cekaju da vas rasafe.
G

Goxi63

pre oko 2 meseca

Stamenic rođen 19.02.2002.g. pune 22 godine. NIJE BONUS IGRAČ.
n

nemam reci

pre oko 2 meseca

isprdku mnogo si piglu
У

Улт

pre oko 2 meseca

Насер Ђига је ушао као играч који може да буде бонус пре него што се Лучић повредио.
G

Gostinjo

pre oko 2 meseca

Ali zato Djiga ima 21-godinu, sedi, jedan.
j

jjjjjjjj

pre oko 2 meseca

koliko je imao kada je pocela sezona
s

samo

pre oko 2 meseca

Bitno je sa koliko godina ulazi u prvenstvo,a ne kad mu je posle rodjendan,

Sakur

pre oko 2 meseca

Djiga srbin ima 21 godinu ahahaha pa stranac ne moze da se vodi kao bonus
c

cccc

pre oko 2 meseca

Dečko informišu se da bonus igrač može biti i stranac.

Bibras Natcho

pre oko 2 meseca

zvezdo kćeri udbina, penal je tvoja sudbina!!
L

Lakrdija

pre oko 2 meseca

STRASAN NASLOV ZA SMESNOG IGRACA..PRVO POHVALITI ZELEZNICAR I 17 UDARACA KA GOLU PARTIZANA.. :D
Д

Да

pre oko 2 meseca

Да си можда био на стадиону схватио би какви су то ударци били. Железнича јесте играо добро и храбо и умели су да запрете али тих 17 удара се није видело на тњрену... Посети некад неки стадио, погледај утакимцу и онда коментариши.
V

Vladimir 010

pre oko 2 meseca

Kada je izašao Lučić zvezda je ostala bez bonusa. Utakmica treba da se registruje 3:0 za TSC!
т

тифо

pre oko 2 meseca

па ушао је Стаменић шампиону

Sakur

pre oko 2 meseca

stamenic ima 22 godine majstore,jel realno da niko iz Partizana se ne oglasi na ovo
Z

Za Sakur

pre oko 2 meseca

Bitno je sa koliko godina igrac ulazi u sezonu,a ne kad mu je posle rodjendan.Smiri se,ne moze na silu,imas derbi pa dokazi da si vredan titule.
У

Улт

pre oko 2 meseca

Насер Ђига је играо као бонус. Ушао пре Лучића.
c

cosavi lik

pre oko 2 meseca

Joksicu kupi obrve druze. Uzas na sta licis
B

Baždare

pre oko 2 meseca

Samo je napuni sa 2 komada, pa da im se smejemo nasred pečurkane.
V

Vladimir 07

pre oko 2 meseca

Kada je izašao Lučić zvezda je ostala bez bonusa. Utakmica treba da se registruje 3:0 za TSC!
T

TzT

pre oko 2 meseca

Čitajući tekst stekao sam utisak da su pobedili Liverpul ili Inter u polufinalu LS.
F

Franjo BogOtac JNA

pre oko 2 meseca

Belivuče,crni Turče od čoveka..da ne kažem nešto drugo što se rimuje sa tvojim kvazi-umetničkim imenom kojim se predstavljaš na svojoj Tnjiter govnjivici.. O veliki predvodniče ekavsko-ustaške satnije.. Serem ti se i u Di-Džeja, i u miksete, a bogami i vaš stejdž u vidu onog šarenog "lavora" poznatog još i pod imenom "armijski pašnjak".. Treseš li se od straha ustašijo pogana? Jer za nedelju dana izlazite na megdan Milojevoj Zvezdi na Marakani.. Znaš li crni Belivuče da je Miloje rođeni Oraščanin,iz istog onog svetog mesta gde je podignut Prvi Srpski ustanak i buna protiv Turaka? I dok ti onanišeš na onog kasapina i jajaru Belivuka koji je podguzna muva našeg velikog vođe što može samo neko ko je praktično pa skoro retardiran ja znam da će vas moj zema Miloje obrisati od pod kao i mnogo puta do sada.. Drhti i budi se iz sna duboko u noć jer svi znamo ko si lajavi krelcu i retko ružni izrode simpatizeru Zagrebačkog čeda.. Jer jedne noći milicija i po tebe će doći zbog širenja mržnje Aleksandre Belivuk Joksiću..
D

Dzhoni

pre oko 2 meseca

Hrabri orašanin, koji na 0:6 protiv bajerna pojačava odbranu… 🤭
1

123хоп

pre oko 2 meseca

ДУБОКО удахни, изброј до десет.. Буквар и опет у школу...
N

Nenad B.

pre oko 2 meseca

Izbrišite ovaj rasistički komentar, sramota je da ste ga uopšte objavili. Bruka!!!
т

тифо

pre oko 2 meseca

@ ненад б не видим да овде вређа црну, белу или жуту расу…
A

Alo decko

pre oko 2 meseca

Hitno uzmi lek čoveče, kritična je situacija
c

chester

pre oko 2 meseca

Komsija debilu, Marakana je u Brazilu!
M

Mile12

pre oko 2 meseca

Pravi Srbi iz Čačka... 😆
@

@@@

pre oko 2 meseca

Bravo za penaltizan
@

@@@

pre oko 2 meseca

Kako drugacije nego sa poklon penala krenulo reketiranje sa tribina
!

!!!

pre oko 2 meseca

Franjo ih se odrekao koliko krade
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Šta nije valjda da je partizan dobio penal. Ma nemoguće njima se ne sviraju penali kod njih je sve pošteno.
A

Anonimus03

pre oko 2 meseca

Za razliku od penala koji se vama sviraju,ovaj je bio cist
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Anonymous 3 a proslo kolo? Gde ponistavaju cist penal protiv vas... eto tu vec nebi bila pobeda... I kraj sanjarenja...
B

Bljed

pre oko 2 meseca

Joksici sramotni..Di Dzek Bazdar, za ovaj naslov padinjak nedelju dana. Bazdar plafon turska liga Gencerbirligi na foru,a Partizan do titule ceka kao Hajduk Split munimum 19 god. Jbg...
S

Soda

pre oko 2 meseca

Šta je to di džej, kako se to pali publika i šta je to after?
У

Улт

pre oko 2 meseca

Неке исповести старих наркомана...
A

Askoj bilde

pre oko 2 meseca

Partizan dominantan, ovako mogu lagano i do elimicione faze LS. Nego, kad je zurka kod Di Dzeja? Da li joksa voli lobetinu, zna li neko? Hvala za odgovor
M

Mile led

pre oko 2 meseca

OPET IM SUDIJA DAO PENAL I PROTIV ZELEZNICARA,PA DOKLE VISE...?
B

Bulke

pre oko 2 meseca

Ljudi Arandjel crni Arandjel…uvek mora biti jedan zlocinac
!

!Q!!!

pre oko 2 meseca

Bravo za nas nogometni klub i jos jedan penaltizan
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Pozvati UEFA posmatrače na derbi.

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Balavo novinarstvo. Tužna budućnost.

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Kakav naslov... 😆😆😆 Razumem euforiju, sponzorstvo, ali dozirajte upotrebu tih supstanci. Na kraju krajeva, zar nije prvenstvo namešteno? 😏
d

dr.Zvezdan

pre oko 2 meseca

Kako cu samo da uzivam kad doktor fudbala Terza na kraju sezone podigne i 7mu🏆 za redom,a ovi sto bez sudija i penala ni Zeleznicar ni Radnik da dobiju ne mogu budu plakali i drzali maramice u rukama ko i zadnjih 8-9 godina koliko ne znaju sta je to titula a jos na sve to da dodam da LS igrali nisu preko 20 god,to treba uvek napominjati!
1

1112

pre oko 2 meseca

Ti sam sebi prskas po faci🤣 prvo kazes kako ce Terza da uzme 7.u nizu, a potom kako Partizan ne zna 9 godina za titulu. Hahahha
T

Titula ostaje kuci....

pre oko 2 meseca

Dzaba se radujete kad posle Marakane GUBITE i 7-mu titulu za redom,videcete i sami....
L

LILIHIP

pre oko 2 meseca

Dosta dobro prvo poluvreme,sa malo mirnoće mogli smo još koji gol da postignemo!!! Moramo da znamo kako da zaključamo utakmicu. VOLIM PARTIZAN
P

Penaltizan

pre oko 2 meseca

Napredni kao Ostoja i rumeni turcin
R

Realno samo

pre oko 2 meseca

Kastiljo kao Yaya Ture za naše uslove. Igra se bukvalno.
M

Miloš 1970

pre oko 2 meseca

Duljaje brate gotivan si lik,ali si ozbiljan dunster kao trener, svaka ekipa se naigrala na našem stadionu ove sezone, plitak si trener,igraš bunker cim povedes!!!
P

Penal za jsd

pre oko 2 meseca

Ali pazi to samo ovo, kad o sudijama i penalima pricaju navijaci malog jsd kluba koji je u prvom delu sezone oborio Svetski Rekord tako sto je od svojih sudija na poklon dobio cak 7 uzastopno sviranih penala na 8 utakmica,tako nesto nije zabelezeno u istoriji fudbala od kako se igra!
R

Realan do bola

pre oko 2 meseca

Partizan ima solidnu odbranu, ali sredina terena i napad vrhunski. Klupa takodje odlična. Zvezda bez pomoci sudija nema sta da trazi sledece kolo, ko se bar malo razume u fudbal i ko nije subjektivan priznace ovo.
D

Danci 6.kom

pre oko 2 meseca

U pravu si, procicete na Marakani jos gore nego protiv Nordsjelanda!
m

makiš ada

pre oko 2 meseca

Bravo momci idemo dalje i imam jedno pitanje.Nije mi jasno kako izlaskom Lučića zvezda igra bez bonus igrača par min. prvog i celo drugo poluvreme. Zašto onda služi taj bonus.
M

Molim

pre oko 2 meseca

Djiga, Stamenic… obojica rodjeni 2002… a Stamenic ima srpsko drzavljanstvo
C

Cirkus

pre oko 2 meseca

Duljaj pizda naduvana umislio da je trener
C

Cirkus

pre oko 2 meseca

Duljaj pizda naduvana umislio da je trener
S

Samo iz Penala

pre oko 2 meseca

OPET SUDIJA SVIRAO PENAL ZA PENALTKA,A KAKO DRUGACIJE....
S

Sascha 2010S

pre oko 2 meseca

Za te glupsti köje pisete sekta ,navija bar 40% Srba na ovoj Planeti Znaci svi smo mi sektasi i budale ili gospodo treba da postoji samo jedan klub ??? Vasa je sreca ,sto imamo bas lösu odbranu,gde bekovi i jedan stoper su jako losi ,trenutno nemamo resenja Neka bude bilo sta ali nije vam lako
a

arroyo

pre oko 2 meseca

koje je ovo blamiranje sa ovim tekstovima, ali od jokse ne čudi
p

partizan le

pre oko 2 meseca

Sramota me ovakvih pobeda
a

ajmooo

pre oko 2 meseca

Ajde zvezdo gazi sektase
p

pihtija

pre oko 2 meseca

žeks je nekad bio hehovin a danas žocov svedok

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Igrac sa brojem 3, Konatar, iz Zeleznicara, da se dovede u Partizan... Indija, Pakistan!

Delija

pre oko 2 meseca

Svima na p.k partizan.
h

hetero

pre oko 2 meseca

sve vise šize kako prolaze dani, kakva čudna grupa zocovih svedoka ovo svet nije video
K

Kad je besplatno

pre oko 2 meseca

Kako se voli partizan läs je besplatno 😃7500 gledalaca👍da se placao ulaz bilo bi 1500😃gde se izgubi ta vernost i ljubav prema fk Partizanu???
L

Laki92

pre oko 2 meseca

Posle duze vremena sam odgledao ceo meč Partizana(a da nije derbi ili Evropa) i ono sto me je danas odusevilo je kako je odigrao Owusu, bukvalno briljantna partija,defkomj pokretljiv, odgovoran, uvek na lopti, miran sa loptom, dobre odluke u napadu, znaci genijalna partija jednog zadnjeg veznog, skoro nisam video da na ovom nivou neko na toj pozicija odigra tako. Partizan očigledno radi dobar posao sa strancima...
G

Gorštak

pre oko 2 meseca

Igrali smo protiv najlošijih timova u ligi i u svakoj utakmici neizvesno i na mišiće. Odbrana blago rečeno katastrofa, Stojkovića bi dete pretrčalo, Filipovic nije štoper, a sramota da Medina ne igra, samo Duljaj zna zasto. Čovek je ili licemer ili slep kod očiju kad je uvek zadovoljan. Odnos šuteva protiv Železnicara na svom stadionu 15-13 za Železničar. Tačka, kraj price, to sve govori koliko smo sansi dozvolili protivniku i koliko je odbrana loša. Dva najlošija trenera koje smo imali Petrić i Duljaj. Mada ko god da je trener Manitu koji lebdi nad Marakanom i FSS neće nikad dozvoliti da Partizan bude sampion.
v

vidi vidi

pre oko 2 meseca

Sns nogometna sekta JSD pobedila iz penala
j

je

pre oko 2 meseca

sto limenkama smeta što mi volimo žoca i gradimo kult ličnosti. Gradili bi i vi al nemate skim
A

Alex20

pre oko 2 meseca

Vi ste svakako kultni frakcijasi,to se slazem.
C

Coa1

pre oko 2 meseca

Tebi cu da pricam o cemu razmisljam slino mala cinkaroska sto radis "drugarima" kojima se slihtas iza ledja aj mrs
j

jjjjjj

pre oko 2 meseca

ha ha ha koja komedija u rekreativnoj utakmici penaltizana i njegove filijale ,je l opet sudija jovanovic bio u VAR sobi kod penala ,kakva sklanjacica mogli su barem da ne bude ovako providno, danas protiv Zvezde TSC lomi 3 igraca koje izlaze zbog povrede da ne bi igrali sledece kolo protiv Lazeticevog penaltizana a ovde igraju balet ovi iz panceva i sve se sklanjaju da slucajno ne zakace igraca SNS kluba
J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

I njega da docekamo.Vec odavno je bilo vrijeme.Valjda ce nastaviti ovako.
G

Gosty

pre oko 2 meseca

Jel ih bar malo sramota ovakve pobjede ?
j

jasno

pre oko 2 meseca

ja sam ponosi sektaš partizan gradim kult ličnosti našem svetom žocu
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Sveti Žoc i presvetli Bodiroga!
ž

žocov svedok broj 345

pre oko 2 meseca

amin
t

tako je

pre oko 2 meseca

ziveo drug zoc sa njim i u beton ligu
v

vidi ih

pre oko 2 meseca

Mali nogometni sektaski klib je ponovi pokrao Protivnika
s

svedok broj 124

pre oko 2 meseca

volim zoca ko oca
s

svedok broj 745

pre oko 2 meseca

i ja
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

BOGA OCA!I SVETOG OCA PAPU!
i

igor978

pre oko 2 meseca

Dečko mora da igra blizu golu, ima osećaj za gol, meni je jako sličan igrač Dijegu Militu
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Bravo za penaltizan i penaltka 🤣🤣🤣
@

@

pre oko 2 meseca

Cuj ovo nogov
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Nama su svirali jedan a vama DVA!DVA ČKODE!
b

bez srama ste

pre oko 2 meseca

Reče navijač kluba koji je dobio pet penala na poslednje četiri utakmice. Koji je četiri od poslednjih šest golova dao sa penala.
g

gufi78

pre oko 2 meseca

Bazdar 5 m Saldanja 10 goh 5 ,zahid 4 , severina 3 owusu 3 .. samo ovih 6 igraca partizana vrijedi sad 30 miliona, strasan posao duljaja i kralja..
R

ReqlNo1

pre oko 2 meseca

Ако ти будеш одређивао цијене.
k

kraljina odgovor za gufi78

pre oko 2 meseca

ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha. Sampionski komentar, care. ti si kraljina, ne ti si legenda nad legendama. A i moderator koji je ovo objavio. Oplakah, ali oplakah.
O

Oda ludosti

pre oko 2 meseca

Bukari 10 miliona, Kraso 10 miliona, Olajnika 4 miliona, Lucic, 5 miliona, Glazer 6 miliona, Ndiaje 5 miliona. Znaci 6 nasih fudbalera vredi 40 miliona. I sta cemo sad?
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

A tacno za sedam dana ide: Sve vas je.... i Lagao vas... Realnost.
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Mislis kao decembra meseca 2:1?!
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

@simice da kao i onda kada ste imali plus pet a doslo na plus dva.
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

@simice imali ste plus pet i dosli da se zivot vrati u realnost
M

MILAN GALIC

pre oko 2 meseca

Ovusu prvi igrac Srbije.Danas zasluzio ocenu ne 10 vec 11 .Gledajte momci kako se bori kako lopte prima daje.Svaka mu cast.Takvog igraca Srbija nije nikad imala.Koja borbenost.Kastiljo ce tek biti.Severina ok.Odbrana nista.Srbiji bi mnogo pomogao.
g

gostkost milan galic lud

pre oko 2 meseca

Ovusu!!!!!!!! Au kako je tebi dobro.
M

Melania

pre oko 2 meseca

Au koje srozavanje portala sa ovim naslovima. Tuzno zaista.
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

A sta danas nije srozano? Daj ljudi odgovarajte ima li nesto sto nije sj...no
L

Ljuljaj Duljaj

pre oko 2 meseca

1:1 na Marakani i titula Partizanu, realno !
z

zato sto ste svi

pre oko 2 meseca

Kako se vi hrabrite. Kako velicate svoje fudbalere, Zahida, Bazdara, Ovusua, Severinu. Tako je uvek bilo. Ko god da igra u Partizanu, on mora preko medija biti glorifikovan. Shvatite ljudi i vi novinari Partizana i vi navijaci Partizana. Zvezda ce biti sampion, ne zato sto ce da pokrade nekoga, vec zato sto ima bolji i kvalitetniji tim plus evropsko iskustvo iz LS. Da sledece nedelje bude i nereseno, pobedicemo vas na vasem stadionu pred vasom publikom. Prosto jer smo bolji i kvalitetniji.
A

Alex20

pre oko 2 meseca

Nista posebna vest za penal,ne a 😀,bravo momci.Cist kao suza grobarska.
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Bar je jedan a vama dva!
g

gostbre

pre oko 2 meseca

ne nego ciganska
@

@sima

pre oko 2 meseca

Pa nije bas za poredjenje. Nasi su posteni, a vas izmisljen. I uvek bolje 100 postenih nego 1 izmisljen. Ali u tome je razlika izmedju vas i nas.
v

vikktor

pre oko 2 meseca

Ma čist kao suza grobarska...
s

sramote bez

pre oko 2 meseca

Reče bez srama navijač kluba koji je dobio pet penala u poslednje četiri utakmice.
L

Laganeze

pre oko 2 meseca

Vise navijaca na mozzartsportu nego na tribinama 🤣
k

komunista

pre oko 2 meseca

ja sam žocov svedok
p

pp

pre oko 2 meseca

Ti si idiot!
G

Gubite u derbiju

pre oko 2 meseca

A JES STVARNO TESKO DOBITI MALI ZELEZNICAR UZ POMOC SUDIJA!
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Taj Železničar je otpustio Jovanovica jer je slavio pobedu Partizana u derbiju!Pa nije ovo 1945 pa da vam maderaška priča prodje.
j

jasno

pre oko 2 meseca

pred 7526 SVEDOKA, i posle se ljutite kad vam kazu ljudi da ste sektaši
v

vikktor

pre oko 2 meseca

Grobari jel bio penal? Inače sudio onaj sudija sa partizanovom majicom i slikom sa juga...
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Jedan penal moze i da se pogreši ali DVA!
M

Marko Lajko

pre oko 2 meseca

Ne lupetaj. Marko Ivkovic zlikovac iz Lajkovca vam danas dosudio nepostojeći penal. Okoreli zvezdas ceo grad zna.
a

ahahaq

pre oko 2 meseca

Pa nije ga sudio u prvi mah, vec mu je VAR soba sugerisala! Ispao si glup!!!!
m

mi

pre oko 2 meseca

volim severinu ko duljaj
b

brt

pre oko 2 meseca

ko li samo smislja ovakve tekstove,0 od novinarstva.
6

6yero

pre oko 2 meseca

jel duljaj imao neartikulisane pokrete kraj terena
J

Jos pitas

pre oko 2 meseca

Naravno
K

Klasika

pre oko 2 meseca

Kako drugacije nego bez penaltizana za nogometni klub
h

hahahah

pre oko 2 meseca

kakav naslov ovo je šou
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Grobari se od jutros raspisali, kukumavce celog dana, zale se na Zvezdina dva ispravno dosudjena penala, prosipaju teorije zavere, pricaju kako je sve namesteno, kako Zvezda premira Zeleznicar, kako ce sudije da poguraju Zeleznicar do bodova. Kad ono, igraci Zeleznicara puste Bazdara i Natha da neometano daju golove, VAR sudija im izmisli penal, onda na istu takvu situaciju za Zeleznicar se ne javi, pitam se zasto, Arena naravno, kao i uvek, kad god je nesto sporno u Partizanovom sesnaestercu ne prikazuje nista, i na sve to, cak i pomocne sudije kradu Zeleznicar na sitno, ne daju im ni kornere, izmisljaju ofsajde i faulove. Epilog - Zvezdi povredjena 3 igraca, Partizan pokrao protivnika i odmorio sve nosioce za derbi. Bravo, pokazali ste jos jednom kakvi ste licemeri i da stit radi i dalje punom parom, ali ceracemo se jos.
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Pa da niste dobili dva penala u Topoli od kojih je jedan skrivio vas bivsi igrac pa da vam covek i poveruje!
O

Otac Makarije

pre oko 2 meseca

Znaci i Arena, sudije, igraci Zeleznicara svi za pfc…bravo!Pa to je kompliment kad tr svi vole…doduse sem kompleksasa koji mrze a prate pfc…neverovatno!Nije tebi lako!
D

Dace bog

pre oko 2 meseca

Dace bog da se ugasi ova sekta jsd
g

grobar sektaš

pre oko 2 meseca

Volim žoca vise od tita i oca
4

45h

pre oko 2 meseca

volim severinu vise od oca
П

ПАРТИЗАН ИНСТИТУЦИЈА!

pre oko 2 meseca

Ганфери и снс секташи плачу за 3.2.1…
0

09

pre oko 2 meseca

volim duljaja vise od žoca
p

partizan le

pre oko 2 meseca

Sramota me kao grobara ovakve pobede i penala
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Idi gledaj FMP!
G

Gosss

pre oko 2 meseca

Ahahhaha penaltizan