Komentari na vest

Di Kanio: Vlahović nije fudbalski inteligentan, krivica je njegova 75 odsto ako ne uspe

Г

Гос'

pre 5 meseci

Чувени Паоло Диканио, несуђени члан Ирудићибилија..
S

Sherlocked

pre 5 meseci

Paolo je u pravu , sta god mi mislili .
D

DV9

pre 5 meseci

Vlahovic je odlican igrac, fenomenalan. Juve nije bilo dobro okruzenje za njega, pogotovo trener koji u zadnjih par godina bas oscilira sa taktikom i od dovedenih zvezda pravi osrednje igrace. Vlahovic da izdri jos malo tu pa da pici dalje, mozda cak neki Dortmund Atl. Madrid, Celzi, pa i Totenhem bi voleo ovakvog spica... Juve ima problem sa trenerom i klub ce biti u problemu dokle god ne nadje nekog krstenijeg (a da nije vec u engleskoj) sportCki pozzz
V

Vojin Klasik

pre 5 meseci

Klasičan panj. Takozvani srpski Ibra, kako su ga zvali. Čak je i Šćepakadabra boljši. Sportski pozdrav.
М

Митт

pre 5 meseci

Све је управу.
V

Veljko9

pre 5 meseci

Fudbal se igra glavom a ne misicma, nabacio misice i propao.
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Nema ljutiš! Paolo je pogodio suštinu! Ne može sve na golu snagu i "fiziku"! I to je veliki problem selekcije u mladjim kategorijama! Tu struka kod nas pravi najveći grešku! Zato je kod nas, za sada, nemoguće da se pojavi igrač tipa Modrić & ostali. Fudbal se igra glavom, a ne nogama!
Р

Ред

pre 5 meseci

Манекен класични. Боли га уво за фудбал. Причам о фудбалским кбалитетима, не о људским.
J

Janko34

pre 5 meseci

Momak živi za fudbal i posvećen je tome 100%. Svi u klubu pričaju da redovno pre svih dodje na trening i da poslednji odlazi. Za razliku od Luke Jovića koji se manekeniše na terenu u pravom smislu te reči pa ga danas vise niko i ne želi. To što ti imaš komplekse i zavidan si zbog toga sto Vlahovic dobro izgleda, ima velike pare i devojke ga saleću to je tvoj problem.
d

druze

pre 5 meseci

vlahovic je isto sto i jovic samo sto ima neki lobi koji naglasava da je on neki veliki toboze radnik a ja ne vidim da je napredovao u icemu bukvalno i dalje ne zna da smiri jednu prostu dugacku loptu
v

vidi

pre 5 meseci

ga ovaj janko pinkovac???Ti stvarno mislis da sam ja toliko plitak da su mi u zivotu prioritet izporesisane plastikanjerke i vreca novca???Ako je tebi to prioritet onda si jako daleko od istinski srecnog zivota..
o

on i jovic su

pre 5 meseci

isti, jedna sezona i ?
S

Sta ce tamo

pre 5 meseci

Juve uvek igra defanzivno.
o

otodjibaje

pre 5 meseci

Meni je jako mučno dok gledam Vlahovića kako igra...uvek je namrsten, sve pokušava na silu, nema osecaj za gol, ne zna desnom nogom nista, ne zna gol glavom da da....napadač ispod svakog proseka...ovo je moje mišljenje i stojim iza njega
S

SsL

pre 5 meseci

Za ove sto pitaju ko je ovaj, Paolo Di Kanio je bio IGRACINA za 90% danasnjih napadaca u Italiji. Nije bio nivo Totija, Vijerija, Del Pjera, ali je bio odlican. Sve je u pravu za Vlahovica. On ocigledno decko ima preveliki ego i sujetu i arogantan je mnogo. Vidi mu se u licu, vidi se po njegovim reakcijama. Ne zna ni da proslavi gol kao covek sa svojim saigracima nego stalno neko busanje u prsa, ljuti pogledi, plazenje. Kao da je u svadji sa svima, kao da nekome prkosi, umesto da se smiri malo i igra taj fudbal kad mu je vec priroda dala talenat. Kad si takav, a jos pritom nisi u formi, nisi efikasan na terenu, ne mozes da prodjes dobro. Ni saigraci te ne vole, i navijaci polako gube strpljenje. Ako ne misli da krene stopama sunarodnika mu iz Milana, bolje mu je da sredi "glavu".
b

batabane

pre 5 meseci

Ako i nije bio na nivou ovih igrača koje si pobrojao,to je samo iz razloga što je bio egocentrik.Inače ,dribling ,prodor pa i šut iz ne znam odakle ,koje inspiracije,sve je bio iznad njih.Zato je potpuno u pravu i ima prava što kritikuje Vlahovica,jer mu upravo nedostaje to što kaže Di Kanio.Želja ,hrabrost,odluka.Ja mislim,ne samo što Juve igra defanzivno,nego ,kao da ga i saigrači blago bojkotuju.Ali Vlahovic kao da to ne ne vidi,kao da to ne shvata.Prihvata ,a nervira se .Umesto da se vrati po loptu,uzme je ,proba prodor asistenciju šut.Samo tako moze da vrati,da vrati samopouzdanje.Kroz konkretbu igru.
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

Juce ste pisali kako napad Inter😂😂😂😂
g

grrrsto

pre 5 meseci

Eh sto bi Juveu sad dobro došao onaj Mandžukić od prije 5 godina
D

DonKyo

pre 5 meseci

Od reci do reci tacno. Ili grebes za gol ili ne postojis. Svakim danom je sve blizi Luki Jovicu...
H

Heey

pre 5 meseci

Srbi i inace nisu bas inteligentni. Piksi to najbolje pokazuje
Z

Zasto tako pises

pre 5 meseci

Veliki igrac ne moze da postane neinteligentan covek. Mozda ti i nisi srbin, mada to meni uopste nije vazno. Smatram da je mnogo vaznije kakav je ko covek. A ti stvarno imas neke komplekse.

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Zamisli tek bivsi Srbi kakvi su...
A

Auuu..

pre 5 meseci

Gori intervju dugo nisam procitao. Na stranu Vlahovic, na stranu Alegri (koji jeste dobar trener ali radi relativno los posao u Juveu), ali makar tri puta tokom intervjua je u jednoj recenici rekao nesto i odmah sebi kontrirao. Ocigledno je da je Alegrijev drugar koji je citao u vestima sto ga pljuju i onda uzeo da kaze da je sve to netacno, sa argumentima koji nisu ispravni. Smesno..
U

Uzice

pre 5 meseci

Verovatno nikada nisi cuo za doticnog gospodina,jer kada je on igrao,ti si bio u tecnom stanju.
@

@Auuu..

pre 5 meseci

Koji mu je to tacno netacan argument? Jel mislis mozda da su Alex Sandro, Bremer, Kostic... najbolji igraci na svojoj poziciji. Igraci kojima Alegri ove sezone raspolaze su ispod nivoa Intera, Milana, Napolija ... Juventus se ove sezone bori za titulu iako mu je igracki kadar vidno losiji od protivnickih.
S

Sunking

pre 5 meseci

Konačno je neko rekao ono što svi misle
D

Dejani

pre 5 meseci

Njegova realnost su klubovi nivoa West Ham ili Aston Villa. U Španiji možda nešto kao Sosiedad, Atletiko Madrid. U Njemackoj bi bas dobrodosao Dortmundu. Juve mu ne paše za sada. Bolji je bio u Fiorentini
E

Esex

pre 5 meseci

Vlaho,ljubimac zena!
Š

Škrabotina

pre 5 meseci

ALERGIJA jedini gori od pixiya. I Vlahović i Kjeza su stvoreni za 4-3-3. Pametnom dosta.
R

Realno ooo

pre 5 meseci

Vlahović u još većem padu od Jovića, Mitrović se ugojio... Do sad smo kao imali bar napad koliko toliko ali sad se već plašim.
g

gost7

pre 5 meseci

Jovica fudbal vec odavno ne interesuje.Vlahovic je na prekretnici,moze da bude kao Jovic,ali moze i da bude ono sto je nekad bio Vijeri..Zao mi je za Mitrovica.Svaka cast za novac,ali otici iz najjace lige na svetu gde je bio.medju boljim.napadacima,u onaj cirkus,samo pokazuje d
Z

Zoran 91

pre 5 meseci

Vlahovicu treba poluvreme da namesti šorc ili je previsoko ili prenisko. Ko sve igra danas u Juventusu i Milanu majko mila. Takvi Di Kaniju i ostalim nekadašnjim majstorima ni lopte nebi mogli dodavat.
A

Asad

pre 5 meseci

Nemoj tako Di Kanio brate napaćeni, pa jel hoćeš da ga rasplačeš? To je naša "ljepotica"
L

Lakojeyum

pre 5 meseci

Kako da bude nesto od njeg kad je srbijaner
b

banence

pre 5 meseci

VOLIM VLAHOVICA I VELIKI SAM GROBAR I PRATIM TIMOVE GDE SU IGRALII ILI IGRAJU BIVSI PART. FUDBALERI...OVOGA PUTA BRAVO ZA DILANIJA APSOLUTNO SI SVE U PRAVU....TAKO SE KAZE DIREKTNO...NATEBI JE VLAHOVICU

1992

pre 5 meseci

Ljubim te smanji ta slova i upiši večernju školu živ i zdrav bio i dabogda koliko toliko pametan.

КоТоГовориИстину

pre 5 meseci

Ко му каже

NemanjaKZ

pre 5 meseci

Pa u sustini ako si citao ceo tekst, a ne samo naslov, covek nije rekao nista pogresno, to su cinjenice...
l

linija 465

pre 5 meseci

Di Kanio je italijanski Rade Bogdanović xaxaxaxa, hvala bogu da ima jos ovajvih.
K

Kleo

pre 5 meseci

Lepo mu je rekao, celu utakmicu mase rukama, cim ga neko ne pogodi loptom u trepavicu odmah divlja na saigrace, itd.
L

Lazeta

pre 5 meseci

Pavlovic mu protiv Belgije pusta loptu u prostor napred a ovog mrzi da potrci, umisljen do Boga lik a teska kanta igrac.