Di Marija (©Reuters)
Di Marija (©Reuters)

Di Marija protiv Van Gala – biće nešto lično

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.12.22. | 02:36

„On je najgori trener u mojoj karijeri“, pričao je Argentinac

Dobra vest za armiju argentinskih navijača: Anhel di Marija je sinoć trenirao sa ekipom u Dohi.

Levonogi majstor fudbala je propustio utakmicu osmine finala protiv Australije, zbog povrede, ali su Gaučosi prošli dalje i bez njegove pomoći. Za meč sa Holandijom u petak, ipak, Di Marija bi bio veliko pojačanje za plavo-bele.

Izabrane vesti

Pogotovo što će taj meč, a svi su izgledi da će biti spreman da zaigra od starta, doneti i ličnu notu za fudbalera Juventusa. Imaće Anhel more razloga da naudi timu koji s klupe predvodi Luj van Gal.

Kako je svojevremeno Di Marija pričao, zbog Holanđanina je otišao, pobegao glavom bez obzira iz Mančester junajteda. I to nikada nije zaboravio ni oprostio.

Moj problem u Mančester junajtedu je bio trener. Van Gal je najgori trener kojeg sam imao u karijeri“, pričao je Di Marija za argentinski TyC Sports.

Objasnio je i malo detaljnije gde je puklo na relaciji sa Van Galom.

Dešavalo se da postignem gol i asistiram, a on bi mi sutradan pokazivao video snimke sa svim pogrešnim pasovima koje sam napravio na utakmici. Menjao mi je pozicije od utakmice do utakmice. On ne podnosi da igrači budu iznad njega“, objašnjavao je Di Marija.

Petak donosi duel Argentine i Holandije u četvrtfinalu Mundijala. A, Anhel sprema osvetu. Dugo je čekao, ali je dočekao priliku. Cela nacija će gledati u njega i navijati da joj donese polufinale.

 


tagovi

Anhel Di Marijafudbalska reprezentacija ArgentineLuj van Galreprezentacija HolandijeKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara