Kamenović (© MN Press)
Kamenović (© MN Press)

Dimitrije Kamenović ubedio Sarija: Srbin ostaje u Laciju

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.08.21. | 12:29

Ništa od pozajmice

Dobiće Dimitrije Kamenović priliku da već ove sezone debituje za Lacio. Mada se u jednom trenutku činilo da mu sledi pozajmica, mladi reprezentativac Srbije, sva je prilika, ostaje među Rimljanima i biće registrovan za mečeve Serije A.

Kamenović je jedan od dvojice fudbalera van teritorije Evropske unije koje Nebeskoplavi imaju pravo da prijave za takmičenje. Tako će, izgleda, biti, pošto mediji u glavnom gradu Italije prenose da je doskorašnji defanzivac Čukaričkog tokom pripremnog perioda ubedio Mauricija Sarija da je kvalitetno rešenje za mesto uz aut-liniju, s tim što se pominje mogućnost da ga čak novi trener prebaci na štopera, što je Kamenović i bio na pojedinim susretima za Brđane.

Izabrane vesti

Korijere delo sport ističe da je Kamenovićev ostanak u Formelu izvestan, da sad nikakvo kaljenje ne dolazi u obzir i njegov napredak u Sarijevim očima povezuju sa sve manjim šansama da se angažuje Filip Kostić. Sedmicama se pričalo o selidbi srpskog reprezentativca na Olimpiko, Ajntraht je uporno govorio kako nije ni dobio zvaničnu ponudu, iako se spekulislao da bi ga najpre pustio na pozajmicu (1.500.000 evra), a narednog leta na ime obeštećenja dobio minimum 22.000.000 evra.

Kako je Kostić dalje od angažmana, a Brazilac Felipe Anderson je i dalje na platnom spisku, preostalo mesto za igrača van Evorpske unije pripašće Dimitriju Kamenoviću. Da pokaže šta je Lacio video dok ga je skautirao i da zaista vredi 3.000.000 evra koliko je plaćen Čukaričkom.


tagovi

Dimitrije Kamenović

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara