Dinamo bez transfera teškog 5.500.000 evra: Vezni fudbaler sve bliži povratku iz Torina

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.03.21. | 12:06

Reprezentativac Bosne i Hercegovine od leta ponovo u Hrvatskoj

Iako je Dinamo iz Zagreba prethodnih godina podigao standarde po pitanju transfer politike u regionu, jedna od potencijalnih milionskih prodaja u režiji Modrih visi o tankom koncu.

Naime, potencijalni transfer Amera Gojaka iz Dinama u Torino težak 5.500.000 evra sa svakim kolom Serije A izgleda sve dalje od realizacije, a prema pisanju Jutarnjeg lista gotovo je izvesno da će se vezni fudbler na kraju sezone vratiti u Zagreb.

Izabrane vesti

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u okrobru je pozajmljen Torinu, a tom prilikom Modri su inkasirali 500.000 evra uz klauzulu u ugovoru koja predviđa da bi Torino mogao da otkupi igrača za 5.500.000 evropskih novčanica ukoliko on odigra barem deset utakmica kao starter.

Imajući u vidu da je Gojak do danas upisao samo pet utakmica u kojima je bio deo prve postave, a da je uz to u poslednja dva meseca odigrao samo 43 minuta, izvesno je da u Torinu nemaju nameru da zadrže igrača Dinama.

Status fudbalera koji je bio starter u susretima protiv Đenove, Rome, Bolonje, Verone i Milana, znatno se pogoršao od promene trenera dolaska Davidea Nikole na mesto Marka Đampaola. Novi šef stručnog štaba u projekcijama borbe za opstanak ne vidi igrača kluba iz Zagreba pa će se vezni fudbaler po svemu sudeći na kraju sezone vratiti u Dinamo. Hrvatski tim će tako ostati kratak za 5.500.000 evra, a uz to će u igračkom kadru od leta imati fudbalera koji je dobar deo aktuelne sezone presedeo na klupi. Dokaz da se i najboljima dešavaju greške.


tagovi

Amer Gojak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara