Dinamo ostaje bez simbola svih uspeha: Ademi hoće da beži iz Zagreba

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.01.23. | 18:43

Razlog su previranja unutar kluba

Otišao je Milsav Oršić, njegovim putem mogao bi Arijan Ademi. Kapiten Dinama i standardni reprezentativac Makedonije izrazio je želju na sastanku sa upravom kluba da napusti Maksimir.

Informacija koja je potvržena Germanijku iz više izvora sugeriše kako je iskusni zadnji vezni stigao u klub sa agentom Nikijem Vukasom i u razgovoru sa trenerom Antom Čačićem i članom Uprave Krešimirom Antolićem upoznao klub da ima dve ozbiljne ponude. Navodno, on je zadovoljan finansijskim uslovima, a i Dinamo bi mogao da dobije pristojno obeštećenje.

Izabrane vesti

Ademi je odbijen, ali je potom, kako Germanijak piše, isto ponovio u razgovoru s predsednicom uprave Vlatkom Peras. Ademi je živa legenda Dinama, jedan od najboljih igrača u novijoj istoriji kluba. Germanijak piše da je kapitena Ademija pogodila glasina da je član Uprave slao poruke novinarima u kojima dovodi pitanje njegove kvalitete. To je bivši potpredsednik Dinama Zdravko Mamić otkrio na nedavnoj konferenciji za medije.

Očigledno da je Ademiju muka od previranja u Zagrebu. Svedoče o tome i saznanja Germanijaka da je na dan Mamićeve konferencije u Mostaru, trener Ante Čačić održao monolog igračima i pobijao Mamićeve teze. Zanimljivo je da je posle govora koji je trajao 40 minuta Čačić pozvao kapitena da nešto kaže.

“Nemam šta reći”, rekao je Ademi. Na Čačićevu molbu da ipak kaže nešto, Ademi je ponovno bio jasan:

“Nemam šta reći”.

 


tagovi

Arijan Ademi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara