Dinamo ostaje bez sinonima svih uspeha, Ademi ide u Kinu

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.02.23. | 13:07

Modri rešili da puste iskusnog zadnjeg veznog

Dugogodišnji kapiten i simbol zagrebačkog Dinama Arijan Ademi konačno bi mogao da napusti Maksimir. Kako piše portal Germanijak, kapiten hrvatskog šampiona ima ozbiljnu ponudu iz Kine, načelno je prihvatio da se preseli na Daleki istok i ostalo je samo da Dinamo ugovori uslove transfera.

U Maksimiru su do pre mesec dana bili protiv Ademijevog odlaska, nisu želeli da razmatraju prodaju iskusnog zadnjeg veznog, iako je Ademi imao ozbiljne ponude iz Turske. Međutim, okolnosti su se promenile posle pobede u derbiju protiv Hajduka (4:0). Dinamo je povećao prednost, praktično osigurao osvajanje šampionske titule. a Kinezi su prilično uporni. Pristali su na sve Ademijeve uslove.

Izabrane vesti

Ime kluba se drži u tajnosti, ali Germanijak nezvanično saznaje da je reč o Peking Guanu, bivšem klubu selektora Hrvatske Slavena Bilića. I upravo je ta činjenica, da je reč o važnom klubu u kineskim okvirima, prevagnula Ademija da izabere odlazak u Aziju.

Na Maksimiru su spremni da puste kapitena, ali je vrlo moguće da će sačekati još malo. Kao datum Ademijevog odlaska sve češće se pominje 20. mart, dan posle duela Dinama sa Rijekom. Tada počinje reprezentativna pauza, pa u Zagrebu smatraju da je to idealan trenutak da se oproste od momka koji je u Modrom dresu debitovao 2010. godine.

 

 

 


tagovi

Arijan AdemiDinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara