Sandro Švarc (©AFP)
Sandro Švarc (©AFP)

Dinamo posrće protiv "malih", Himki je godinama mina za Policajce

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.10.21. | 12:55

Premijer liga Rusije: Moskovljani u padu forme, ali mogu da se izjednače na tabeli sa liderom Zenitom ako dobiju tim iz Podmoskovlja

Gazpromove čedo, Zenit iz Sankt Peterburga, poslednjih godina nema pravog rivala u Premijer ligi Rusije. Očekivalo se ove sezone da bi Spartak, Lokomotiva, CSKA i pojačani Krasnodar mogli da priprete šampionu, ali su u prvom planu posle trećine prvenstva isplivali Soči i Dinamo.

Moskovski Policajci imaju samo tri boda manje od Zenita, a priliku da se makar na dva dana izjednači s timom iz Sankt Peterburga, izabranici trenera Sandra Švarca imaće danas (18.00) na VTB areni protiv Himkija.

Izabrane vesti

18.00: (1,60) Dinamo M. (3,80) Himki (6,00)

Dinamo je u vrhu, ali posrće u poslednje vreme. Dve utakmice nije pobedio. Prošle nedelje je u moskovskom derbiju protiv Spartaka u finišu izgubljena dva boda. Vicešampion Rusije je postigao dva gola u finišu (2:2). Himki je u donjem delu tabele, na mestu koje vodi u plej-aut, ali tim iz Podmoskovlja je u dobroj formi. Nije poražen već tri meča, a neugodan je rival Moskovljanima. Dinamo je prošle sezone oba puta poražen od današnjeg rivala, i to sa identičnim rezutatom – 1:0. Četiri meča u nizu, Policajci nisu postili gol protiv Himkija, a sve ti mečevi su završeni tipom 0-1 pogotka.

---------------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------------------------

Već nekoliko utakmica Sandro Švarc, bivši trener Majnca, ne može da računa na Danila Lisovoja, Denisa Makarova i Urugvajca Dijega Laksalta, bivšeg igrača Milana.

Dinamo je poražen na dve od tri poslednje utakmice pred svojim navijačima. Izgubio je od Krila Sovjetov i Nižnjeg Novgoroda, timova koji ne spadaju u ruski krem. U rangu su Himkija. Gosti iz Podmoskovlja su na startu šampionata pobedili Krasnodar u gostima sa 1:0, a onda su sakupili samo bod na četiri utakmice van svog stadiona.


tagovi

RusijaRusija 1ruska premijer ligaDinamo MoskvaHimki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara