Dinijevo otrežnjenje: Imam 30, ne mogu da partijam kao rok zvezda i onda da igram dobro za vikend

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.08.18. | 18:49

"Počeo sam ponovo da uživam u fudbalu", kaže napadač Votforda

Liverpul, Totenhem, Čelsi i ... Votford. To su četiri tima koja su na početku Premijer lige zabeležila tri pobede na tri meča. Jedan od važnijih igrača Stršljenova je svakako i napadač Troj Dini.

On je dao intervju za engleske medije u kom je objasnio da je dosta promenio pristup ishrani i da je tokom leta dosta radio na treningu. Zbog toga je izgubio prilično na masi. Brži je i bolje se oseća na terenu.

Izabrane vesti

Na prva tri meča dao je gol i upisao jednu asistenciju.
"Imam 30 godina sada i nisam naivan da mislim da mogu da radim šta hoću, da partijam kao rok zvezda i da i dalje, posle svega toga, mogu da igram dobro za vikend", rekao je Dini.

Najviše zbog godina je odlučio da promeni životne navike.
"Shvatio sam da mi treba nutricionista. Zaposlio sam različite ljude da vode da mi pomognu da vodim računa o svom telu. Ali to je tako samo zbog godina. Počeo sam da vodim računa. Izgubio sam dosta na kilaži", rekao je Dini.

Pored tih fizičkih promena, Dini primećuje i one druge, psihičke promene u svom pristupu fudbalu. A to je možda i još bitnije.
"Jednostavno uživam ponovo u fudbalu. Mislim da je to deo koji ljudi ne razumeju. Ušao sam bio u tu fazu gde mi je fudbal postao posao. A kada ti nešto postane posao onda ne uživaš previše u tome. Ali, sada uživam ponovo u fudbalu i to se sve vidi na terenu", kaže napadač Votforda.

Dini je igrao za 11 različitih menadžera otkako je došao u Votford 2010. godine i ne krije da mu pored promena u formi prija saradnja sa trenerom Havijem Grasijom.

Videćemo kako će se snaći već sledećeg vikenda kada Votford igra protiv Totenhema.

Foto: Action images


tagovi

Troj Dini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara