Dioni oživeo, Zvezda trenirala protiv Borče

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.03.22. | 17:26

Crveno-beli sigurni u prijateljskom meču protiv beogradskog srpskoligaša – 3:1

Imali su igrači Crvene zvezde nekoliko slobodnih dana tokom reprezentativne pauze, tokom vikenda se vratili obavezama, a danas su vreme do novog takmičarskog susreta „potrošili“ sparingom protiv BSK Borče.

Trener Dejan Stanković iskoristio je priliku da šansu pruži svim igračima koje ima na raspolaganju, uz dodatak da su nosioci igre dobili šansu u prvom poluvremenu. Crvena zvezda je upisala očekivanu pobedu (3:1), a najvažnija vest vezana je za Loisa Dionija koji je "pokazao znake života". Uspeo je član Anžea na pozajmici u Beogradu da u drugom poluvremenu pogodi mrežu i podeblja pobedu Crvene zvezde, ali teško da će taj detalj promeniti njegov status kod Dejana Stankovića.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je povela na već karakterističan način. Posle akcije na levoj strani. Lep dupli pas razmenili su Milan Pavkov i Mirko Ivanić, a Ohiju je ostao lakši deo posla. Na karakterističan način Norvežanin je uklizao i iz peterca pogodio mrežu rivala. Ubrzo je srpski šampion duplirao prednost. I opet posle uigrane kombinacije na levoj strani. Ovoga puta Ivanić je ukrao loptu rivalima, a Pavkov pametnim pasom stavio Kataija u situaciju iz koje Zvezdin Magiko ne promašuje.

Treći gol je delo Dionija. Akciju je počeo Motika, a asistenciju upisao Stanić.

Naredni prvenstveni meč Crvena zvezda igra protiv niškog Radničkog u subotu (16.15).


tagovi

Dejan StankovićLois Dioni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara