Dušan Vlahović ()
Dušan Vlahović ()

Direktor Fiorentine: Želimo objašnjenje od Vlahovića i njegovih agenata

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.01.22. | 13:31

Kaže da Fiorentina nije dobila zvaničnu ponudu

Zbog koronavirusa, Dušan Vlahovič nije danas u timu Fiorentine protiv Kaljarija ali je i dalje tema broj jedan kada je klub iz Firence u pitanju. Pre početka utkmice sa Sardima, opet je Vlahovićevu situaciju komentarisao direktor kluba Džoi Barone.

Za razliku od nedavne izjave kada je rekao da su mu se javili Englezi, sada kaže da nema ponude za srpskog napadača.

Izabrane vesti

„Želim da pričam o timu Fiorentine koji danas igra utakmicu i zaslužuje potpuni fokus kluba i navijača. Svaki dan pričamo o Vlahoviću. Fiorentina nije dobila nikakvu ponudu za njega. Otvoreni smo za sve ali želimo objašnjenje od igrača i njegovih zastupnika. Fiorentina ima budućnost koja nije samo današnja utakmica. Ima budućnost u ovoj grupi momaka, u gradu i u navijačima. Na to treba da se koncentrišemo“, rekao je Barone.

Italijanski mediji već danima spekulišu da Vlahović i njegovi agenti imaju dogovor sa Juventusom za leto, a da klub iz Firence pokušava da ga proda već ove zime. Fiorentina je već dobila ponudu Arsenala na koju je pristala ali igrač ne želi u London. Ljubičastima ne ide u prilog da im najbolji igrač ode u redove mrskog rivala i da to čak bude ispod cene i onoga što mogu da dobiju od drugih klubova.

Stara dama navodno pokušava da snizi cenu i ponudila je „samo“ 35.000.000 evra i Dejana Kuluševskog. Arsenal sa druge strane nudi 60.000.000 evra i Lukasa Toreiru što Violi više odgovara. Gazeta danas piše da su členici Fiorentine ljuti i da prema Juventusu neće biti nikakvog popusta. Ili će Bjankoneri da plate 70.000.000 evra fiksno za Vlahovića ili će igrač ostati u klubu do isteka ugovora.


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Dušan Vlahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara