Fudbal u Tadžikistanu: Prošla kvota 2,45 u sudijskoj nadoknadi

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.04.20. | 19:04

Katlon bolji od Isteravšana – 2:1

Ne igra se fudbal u većini zemalja, pandemija virusa korona učinila je da baš malo skrenemo pogled ka Tadžikistanu. U toj zemlji Centralne Azije počelo je danas prvenstvo. Mogli ste o tome da čitate na stranicama MOZZART Sporta, kroz reči Nikole Lazarevića.

Nismo danas na delu videli Isitklol, po mnogima prvog favorita za osvajanje titule. Ali je klub sličnog naziva Katlon odradio veliki posao protiv Isteravšana (2:1). Makar za one koji su igrali keca i pogodili lepu kvotu 2,45.

Izabrane vesti

Nije počelo dobro po domaćina, pošto je Borotov u 10. minutu pogodio mrežu domaćina. Napadao je Katlon, pokušavao na sve načine. Izjednačenje je stiglo tek početkom drugog poluvremena.

Činilo se da će meč tako biti i završen. Međutim, za one koji su igrali keca posao je odradio Boboev. Pogodio je u četvrtom minutu sudijske nadokande.

Vatromer u drugom poluvremenu viđen je u duelu Lokomotive i Fajzakanda (2:2). Ništa nije nagoveštavalo u prvom poluvremenu da će tako biti. Nije bilo golova. Međutim, pogodak Rustamova, napadača gostiju u 48. minutu, pokrenuo je lavinu. Lokomotiva je brzo okrenula, ali je poslednji pogodak viđen u 73. minutu kada je pogodio Zarpiov.  

TADŽIKISTAN - 1. KOLO

Nedelja
Kuktoš - Regard 0:0
Lokomotiva - Fazikand 2:2 (0:0)
Katlon - Isteravšan 2:1 (0:0)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara