©AFP
©AFP

Direktor Torina o Radonjiću: Ograničene je mentalne snage, na leto ćemo odlučiti šta sa njim

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.02.24. | 16:06

Vanjati se osvrnuo na krilnog napadača pozajmljenog Špancima

Ove zime su u Torinu među glavnim temama bili Srbi. Odlazak Nemanje Radonjića u Majorku i angažman Uroša Kabića obeležili su prelazni rok, a tehnički direktor Bikova Davide Vanjati je pri analizi aktivnosti na zimskoj pijaci poseban akcenat stavio na reprezentativca Srbije.

Izabrane vesti

"Čuo sam se i prekjuče sa Radonjićem. On je dobar momak, zaista nije loš. Nažalost, ograničen je po pitanju mentalne snage i ne može da se nosi sa određenim pritiscima", rekao je Vanjati i istakao da ovaj nivo fudbala zahteva konstantnost:

"Nije klinac, ima 26 godina, i ako je vec promenio toliko timova, to nagoveštava da ima problem. Trudim se da uvek čašu gledam kao do pola punu. On je momak koga smo angažovali po ceni koja nije bila prevelika, a ipak nam je nešto doneo i rešio neke mečeve za nas. Sada sledi da vidimo kako će delovati u redovima Majorke, pa ćemo odlučiti šta ćemo raditi sa njim na leto".

Vanjati je ove zime već kritikovao Radonjiča i isticao njegov neprofesionalizam, a Srbin će pokušati da u Španiji demantuje negativne navode. Podsetomo, Torino je Radonjića otkupio letos od Marselja za 1.700.000 evra.

Još jesenas je bilo jasno da će Radonjić napustiti Torino pošto je Ivan Jurić izgubio poverenje u njega. Rastanak je ipak usledio tek u zimskom prelaznom roku u vidu pozajmice koja predviđa otkup za između 2.500.000 i 3.000.000 evra ukoliko budu ostvareni određeni uslovi, dok španskom klubu ostaje opcija otkupa i ukoliko ne budu ispunjene predviđene stavke.


tagovi

Davide VanjatiTorinoNemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara