Fudbaleri Deportivo Pasta (Screenshot - Youtube.com)
Fudbaleri Deportivo Pasta (Screenshot - Youtube.com)

Divlje mačke ostale bez kandži na strani: Pasto izvukao prvi bod (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | uto. 01.02.22. | 05:36

Kolumbija 1, Apertura: Timovi sa različitih krajeva tabela podelili bodove

Fudbaleri Deportivo Pasta počeli su sezonu sa dva poraza. Jaguares je sa druge strane slavio u oba meča odigrana na svom terenu. Duel timova koji su treće kolo dočekali na suprotnim krajevima tabele ipak je okončan remijem - 1:1 (0:1).

Jaguares je pokazao da se ne snalazi najbolje van svog doma. U prva dva kola je imao tu privilegiju da igra kod kuće, ali čim je napustio stadionu Haragvaj u Monteriji - nastali su problemi. Pasto je sa druge strane sezonu otvorio minimalnim porazima od Miljonariosa i Envihada, ali je večeras značajno popravio raspoloženje u klubu.

Izabrane vesti

Domaćin je čak bio i bolji rival. Posebno je pretio u finišu posle izjednačujućeg pogotka, ali nije uspeo da preokrene rezultat.

Gosti su do prednosti stigli u 11. minutu - sa kreča. Igrao se sedmi minut kada je lopta pogodila u ruku jednog od igrača domaće ekipe. Sudija je dugo gledao snimak, većao i presudio u korist sastava iz Kordobe - penal! Odgovornost je preuzeo Andres Renterija, golman Deportiva je pogodio stranu, ali je šut sa bele tačke bio previše dobar - 0:1.

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, da bi domaći igrači posle 10 minuta igre u nastavku došli do prvog gola u sezoni i izjednačenja. Greška odbrane Jaguaresa, predali su loptu rivalu duboko na svojoj polovini. Usledio je centaršut Vaskeza sa desne strane, sjajan skok Eskalaneta i izjednačenje.

Pasto je do kraja bio daleko bolji rival, pretio je u nekoliko navrata, ali nije ponovo uspeo da savlada golmana gostiju Minu i preokrene rezultat.

Nešto kasnije snage su odmerili i fudbaleri Tolime i Union Mahdalene, a domaćin je slavio sa 2:1 (1:1).

Povela je Tolima preko Ranhela u 14. minutu, koji je bio precizan sa bele tačke. Nije gostima trebalo puno vremena da odgovore, pa su poravnali već u 31. minutu preko Sančeza. Sa 1:1 se otišlo na odmor, da bi posle 19 minuta igre u drugom delu Orosko vratio prednost domaćinu. Do kraja je Tolima bila i bolji rival, dozvolila je protivniku u drugom poluvremenu svega dva šuta, te je zasluženo došla do celog plena.

Druga pobeda u sezoni za fudbalere Tolime i sa šest bodova su šesti na tabeli. Union Mahdalena čeka na prvu pobedu, ali je posle dva remija na startu pretrpela i poraz. Sa dva boda je na dalekom 15. mestu.

KOLUMBIJA 1 - 3. KOLO

Subota

Kortulua - Independijente Santa Fe 1:1 (1:1)

/Ruiz 45+3 - Moskera 36/

Agilas Doradas - Onse Kaldas 1:1 (1:1)

/Blanko 59 - Kinones 45+1/

Nedelja

Junior - La Ekidad 1:0 (1:0)

/Fuentes 23pen/

Miljonarios - Atletiko Nasional 0:2 (0:1)

/Guzman 34, Palasios 90+4/

Bojaka Patriotas – Pereira 2:3 (1:2)

/Barios 22, Lopez 48 – Kastro 20, 45+1, 63/

Independijente Medaljin – Deportivo Kali 2:0 (1:0)

/Pons 37, 63/

Ponedeljak

Petrolera – Envihado 2:2 (2:0)

/Arango 16, Fernandez 21 – Hernandez 61pen, Londono 90+7pen/

Amerika Kali – Bukaramanga 3:0 (0:0)

/Sijera 51, 77, Angulo 59/

Deportivo Pasto - Jaguares Kordoba 1:1 (0:1)

/Eskalante 55 - Renterija 11/

Tolima - Union Mahdalena 2:1 (1:1)

/Ranhel 14p, Orosko 64 - Sančez 31/



tagovi

Kolumbija 1Jaguares KordobaDeportes TolimaDeportivo Pasto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara