Dmitrović u “odmaklim pregovorima” sa timom iz Sevilje

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.12.20. | 23:43

Veće se šanse daju istoimenom klubu, u igri je i Betis, ali ne treba otpisati ranije pomenute Real Sosijedad i Valensiju, piše Estadio Deportivo

Jasno je već nekoliko poslednjih sedmica da Marka Dmitrovića čeka promena tima. Od 1. januara će mnogi jurnuti na njega, jer na leto može da promeni dres kao slobodan igrač. Tada mu ističe ugovor sa Eibarom. I dok su poslednje informacije govorile da je Real Sosijedad kandidat, sada stiže vest da je u odmaklim pregovorima sa klubom iz grada Sevilje.

Pouzdani i poslovično dobro obavešteni lokalni list Estadio Deportivo javlja da je Dmitrović u "odmaklim pregovorima" sa timom iz grada Sevilje i da je dogovor “blizu”. Isti izvor ističe da sve navodi na to da je u pitanju Sevilja, ali i Betis je moguća opcija.

Izabrane vesti

Betis je takođe opipavao puls oko situacije vezane za Dmitrovića, ali je jasno je da je Sevilja favorit barem na papiru u toj eventualnoj borbi. I nije prvi put da se ovaj tim povezuje sa Dmitrovićem. Ali, sada deluje da je ozbiljan “atak” u pitanju.

Real Sosijedad jeste i dalje opcija, kao i Valensija, o čemu je već pisao Mundo Deportivo. Srpski golman ne samo da je sjajan čuvar mreže, već bi mogao sledećeg leta da bude i besplatan, a to dovodi brojne španske timove ka njemu.

Ako Estadio Deportivo ima dobre informacije ovoga puta, Dmitrovića bismo lako mogli da gledamo sledeće sezone u gradu Sevilji. Da li u istoimenom klubu ili možda Betisu, ostaje da vidimo. Verovatnije se to odnosi na tim sa Sančez Pishuana.

Brojne su ekipe pokazale interesovanje za Dmitrovića do sada, pored navedenih klubova tu su i Atletiko Madrid i Seltik. Dakle, široka je lepeza.

Svakako i ostali klubovi imaju svoje prednosti, kao što Real Sosijedad recimo ne bi bio dugačka destinacija za selidbu Dmitrovića jer je blizu Bilbaa gde je sada.

Inače, Dmitrović je letos bio u kancelariji na Ipurui. Eibar je znao da su male šanse da će produžiti ugovor, pa je razmišljao o prodaji. Da zaradi koliko-toliko novca. Na kraju je Eibar prihvatio rizik da Dmitrović na sledeće leto može da ode kao slobodan igrač. I sve ide ka tome.

Samo da vidimo koja je sledeća destinacija. Možda baš Sevilja. Ne bi Estadio Deportivo pisao o odmaklim pregovorima da oni zaista ne postoje.

Dmitrović ima 28 godina i to su savršene godine za promenu kluba i prelazak na veće ambicije od onih koje ima Eibar.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara