Markos Ljorente
Markos Ljorente

Dobitna kombinacija za sve tri strane? Junajtedova ideja je Markos Ljorente

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.01.20. | 15:47

U Atletiku svakako ne igra

Polu Pogbi je stradao članak, Skotu Mektominiju problem pravi koleno, pa na Old Trafordu traže pojačanje za vezni red. Lokalni Mančester Ivning Njuz  donosi informaciju o poslednjoj ideji Mančester junajteda: Markosu Ljorenteu.

Transfer naravno ne bi bio izvodljiv s obzirom na to da je Atletiko letos Realu platio 30.000.000 evra za Ljorentea. Međutim, kako kod Dijega Simeonea na njegovoj poziciji prednost imaju Saul Njigez, Tomas, Koke i Ektor Erera Englezi žele da iskoriste njegov loš status i uzmu ga na šestomesečnu pozajmicu.

Izabrane vesti

U Primeri je samo tri puta bio u startnih 11, u Ligi šampiona je odigrao samo devet minuta. Jasno je da bi i on rado promenio, bar privremeno.

Pride, koliko god da je skup nije skuplji od čak i prosečnih domaćin fudbalera na ostrvu. Zato je Junajted još letos tražio skaute za Španiju i Englesku. Posle višemesečne analize procenjeno je da bi 24-godišnji Ljorente mogao da bude taj koji će doneti malo mira.

Atletiko pritom ima problem sa plafonom za plate, zbog toga i ne može previše da se raširi dok juri napadača, možda bio ovo moglo da bude dobitno rešenje za sve tri strane?

Podsetimo, još ranije se pisalo da je Junajted zainteresovan i za kapitena Sportinga iz Lisabona Bruna Fernandesa, ali je on mnogo ofanzivniji vezista.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara