(FK Vojvodina)
(FK Vojvodina)

Dobra forma nagrađena novim ugovorom: Radomir Milosavljević u Vojvodini do leta 2026.

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.11.23. | 15:23

Prvi profesionalni ugovor sa Starom damom za perspektivnog Mihajla Butrakovića

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Jedan od onih koji je najviše napredovao u dresu Stare dame u odnosu na prošlu sezonu je bez dileme Radomir Milosavljević. Bio je heroj Vošin pobede protiv Javora (2:1), kada je u sudijskoj nadoknadi vremena doneo izjednačenje, a potom izborio penal koji je Asmir Kajević pretvorio u tri boda.

Izabrane vesti

Odlične partije zadnji vezista Novosađana nastavio je da pruža i u narednim mečevima, a iako mu nije osnovni zadatak da postiže golove, tresao je mrežu Radnika (3:0), te Železničara u prošlom kolu (2:2). Za sve to stigla je nagrada od uprave, pa je Milosavljević produžio ugovor sa Vojvodinom do leta 2026.. On je u Novi Sad stigao tokom letnjeg prelaznog roka prošle godine iz lučanske Mladosti. Do sad je odigrao 43 meča za Novosađane, a na njima je zabeležio jednu asistenciju i postigao pet golova, od toga tri u ovoj sezoni.

Prvi profesionalni ugovor sa Lalama potpisao je perspektivni Mihajlo Butraković (17). Reč je o momku koji je prošao sve Vošine mlađe kategorije, a od ove sezone je priključen prvom timu i povremeno dobija šansu sa klupe.

Butraković igra na poziciji ofanzivnog veznog, a može da deluje i kao krilo. Ugovor sa Starom damom potpisao je na tri godine.





tagovi

Radomir MilosavljevićFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara