Grimaldo (©Reuters)
Grimaldo (©Reuters)

Dobra vest za Ristića, loša za Zvezdu: Ponovo kuva oko Grimalda u Juveu

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.01.23. | 11:49

Španac ne želi u Milan zbog Tea Ernandeza, u Torinu ga vide kao zamenu za Aleksa Sandra

Nije se Mihailo Ristić naigrao od letošnjeg dolaska iz Monpeljea u Benfiku. Očekivalo se da će srpski reprezentativac zauzeti mesto Aleksa Grimalda koji je ulazio u poslednju godinu ugovora, međutim, nekadašnji đak Barselone je ostao u Lisabonu i bez obzira na promenu trenera ostao prvi izbor za levog beka.

To će na kraju sezone promeniti, pošto je 27-godišnji Španac ovaj put definitivno na izlaznim vratima. A, po svemu sudeći, sledeća destinacija biće Italija.

Izabrane vesti

Odavno je Grimaldo na listi želja Juventusa, koji se navodno ponovo aktivirao po tom pitanju i nudi bogat trogodišnji ugovor od sledećeg leta, kada bi Aleks Sandro mogao da napusti klub kao slobodan igrač.

Odlazak Brazilca širom bi otvorio vrata Špancu da postande standardan prvotimac Stare dame i upravo je to razlog zašto je Grimaldo odbio poziv Milana, pišu italijanski mediji.

Raspitivali su se i Rosoneri za uslove Benfikinog levog beka, ali im je saopštio da ne želi da bude u senci Tea Ernandeza. A, s obzirom na to kako reprezentativac Francuske igra, teško je da će mu u skorije vreme neko umanjiti minutažu.

Moraće verovatno još malo da se strpi Ristić, ali odlazak Grimalda sigurno bi mu išao u prilog kada je u pitanju status u Benfiki, za koju je ove sezone sakupio tek osam nastupa, sa ukupno 180 minuta na terenu.

Nadali su se u Crvenoj zvezdi da bi mogli da vrate svog nekadašnjeg đaka makar na pozajmicu, ali biće to jako teško izvodljivo, jer sve ide ka tome da će Rodžer Šmit početi da mu ukazuje veće poverenje.


tagovi

BenfikaAleks GrimaldoAlehandro GrimaldoMihailo RistićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara