©Star Sport
©Star Sport

Dobre vesti iz Zvezde: Nikolić počeo da trenira, krenulo spremanje za San Siro

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.02.21. | 21:20

Mladi fudbaler počeo sa pravolinijskim trčanjem

Dobra vest za navijače Crvene zvezde. Mladi vezista Veljko Nikolić počeo je sa individualnim treninzima i učiniće sve da bude spreman za revanš meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana na San Siru 25. februara.

Nažalost, jedan od važnijih igrača u ekipi Dejana Stankovića povredio je skočni zglob na startu prolećnog dela sezone, zbog čega se verovalo da će propustiti oba meča sa Rosonerima, ali izgleda da povreda nije tako teške prirode kao što je delovalo u prvi mah.

Izabrane vesti

Nikolić je na Instagramu podelio video na kojem se vidi da trči pravolinijski u tunelu stadiona Rajko Mitić, uz poruku "Momci, ko se vratio?". Čini se da je izuzetno motivisan da se što pre vrati na teren.

Prvi meč sa Milanom je isuviše blizu da bi mladi vezista konkurisao za sastav, ali ako nastavi da radi u ovom tempu jasno je da bi mogao potpuno da se oporavi za okršaj koji je programu za 11 dana.

U dosadašnjem delu sezone Nikolić je odigrao 29 utakmica, postigao tri gola i upisao isto toliko asistencija. Pred početak drugog dela sezone imao prednost u odnosu na Gelora Kangu. Najviše zbog gafova reprezentativca Gabona u finišu prvog dela takmičarske godine, kada je imao sukob sa trenerom Stankovićem u poluvremenu meča sa Liberecom. Ipak, Gabonac će po svemu sudeći imati glavnu ulogu u veznom redu u četvrtak i jedinstvenu šansu da se ponovo dokaže kao ključni igrač tima, čime bi sigurno u značajnoj meri okajao grehe kod šefa struke.



tagovi

Veljko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara