Osman Bukari (©MN Press)
Osman Bukari (©MN Press)

Dobre vesti za Zvezdu: Bukari spreman za Lajpcig, na dodatnim pregledima naredne sedmice

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.10.23. | 09:36

Krilni napadač se muči sa rupturom zadnje lože

Reprezentativna pauza dala je delu fudbalera Crvene zvezde šansu da se odmore i oporave posle gustog rasporeda proteklih sedmica, ali i da zaleče eventualne povrede. Među njima je i Osman Bukari koga je upravo zdravstveni problem izbacio iz kombinacije za prijateljske utakmice u dresu Gane protiv Meksika i SAD.

Iako je vest o povredi strelca dva pogotka u grupnoj fazi Lige šampiona došla kao neprijatno iznenađenje u Ljutice Bogdana, Sportski žurnal javlja da će brzonogi krilni napadač biti spreman za gostovanje Lajpcigu u trećem kolu elitnog takmičenja.

Izabrane vesti

Kako se navodi, Bukari se nedavno požalio na probleme u predelu mišića zadnje lože, posle inicijalnih pregleda ispostavilo se da se radi o rupturi koja, kako Žurnal ističe, nije velika.

Dobra vest je da se ne radi o povredi teže prirode i Bukari bi trebalo da se vrati treninzima početkom naredne sedmice. Ali, ne pre nego što prođe dodatne preglede kojim bi trebalo da se utvrdi da li je problem rešen terapijama.

Crvena zvezda posle reprezentativne pauze, a pre gostovanja Lajpcigu 25. oktobra ima gostovanje Trajalu u Kupu Srbije 18. oktobra, dok tri dana kasnije na stadion Rajko Mitić dolazi Javor. Bukari će verovatno biti pošteđen veće minutaže u prvenstvu, kako bi što spremniji dočekao put u Nemačku.

Okršaj sa Lajpcigom igra se 25. oktobra od 21 čas.



tagovi

FK Crvena zvezdaOsman BukariLiga šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara