Nikola Ninković (© MN Press)
Nikola Ninković (© MN Press)

Dobro je: Nikola Ninković na kućnom lečenju

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.10.20. | 10:02

Srećom, nema težih oštećenja glave

Dobro je Nikola Ninković. Udes jeste bio stravičan, posledice su i te kako vidljive, ali najbitnija informacija glasi da je srpski fudbaler stabilno i da je pušten iz bolnice na kućno lečenje.

Prilikom saobraćajne nesreće u petak popodne, prvotimac italijanskog Askolija zadobio je blaži potres mozga, posekotinu na jeziku, prednji zubi su mu polomljeni, ali je u svesnom stanju.

Izabrane vesti

Udes se desio na autoputu u Hrvatskoj, kroz koju je Ninković prolazio automobilom kako bi se vratio u Italiju. Na putu ka Zagrebu udario je nepropisno parkiran kamion, posle čega je smešen u bolnicu u Sisku, lekari su detaljnim pregledima utvrdili da nema oštećenja glave i pustili ga na kućno lečenje.

Nikola je vikend proveo u Srbiji i vraćao se u Italiju. Ispratili smo ga oko pola dva, a posle četiri popodne javio je bratu Nemanji da je imao udes. Bio je svestan, policija je obavila uviđaj, a on je smešten u bolnicu. Sve vreme od juče smo u kontaktu sa lekarima i zahvalni smo im za sve što su preduzeli. Nikola će ostati u Beogrdu nekoliko dana, pošto mu je savetovano da miruje“, pojasno je Branimir Ninković, otac fudbalera Askolija u izjavi za Telegraf


tagovi

Nikola Ninković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara