Andrija Radulović (©FK Crvena zvezda)
Andrija Radulović (©FK Crvena zvezda)

Dogovor kuću gradi: Radulović Zvezdin do 2025, sledeća stanica Grafičar

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.07.21. | 14:03

A od Nove godine… Ko zna?

Želela ga je Vojvodina, a i sam Andrija Radulović razmišljao je da li mu je za dalji razvoj pametnije da se preseli u klub u kome bi imao barem neku garantovanu minutažu. Na kraju ga je Crvena zvezda ipak ubedila da ne odustaje tako lako od dresa najtrofejnijeg srpskog kluba, iako će mu tu minutažu obezbediti u – Grafičaru. Kako bilo, 19-godišnji krilni vezista ostaje pod ugovorom sa kljubom iz Ljutice Bogdana pošto je potpisao novi ugovor na četiri sezone.

Izabrane vesti

Cilj je ostvaren, velika mi je želja bila da nastavim saradnju sa Crvenom zvezdom, najvećim klubom na Balkanu. Čast i privilegija mi je što ću ostati član crveno-bele familije i nadam se da ću se brzo izboriti za šansu u prvom timu”, rekao je talentovani fudbaler, koji je za Zvezdu debitovao još juna 2020. i odmah postigao gol sa penala.

Međutim, na jesen 2020. pao je u drugi plan, pa je bilo malo natezanja oko nastavka karijere, jer je Zvezda želela da ga pošalje na kaljenje u Grafičar, dok je Radulović hteo u jaču sredinu. Završio je tako u omladinskom timu, a ni tamo nije mogao da igra pošto se zarazio mononukleozom.

Dve strane su posle svega ipak pronašle zajednički jezik i dogovorile nastavak saradnje.

Stalno sebi postavljam velike ciljeve i standarde, ne bih preterano pričao o njima, ali mislim da svaki navijač Crvene zvezde zna šta su želje nekoga ko nosi crveno-beli dres. Zahvalio bih mojoj porodici koja mi je bila velika podrška od početka moje karijere”, zaključio je Radulović.



tagovi

Andrija RadulovićGrafičarFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara