Andrija Živković (©Reuters)
Andrija Živković (©Reuters)

Dogovoreno: Andrija Živković još tri godine u PAOK-u

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.10.21. | 13:32

Plata 1.000.000 evra godišnje uz brojne bonuse

Posle godina u kojima nije ni za jotu napredoveo u Benfiki, naprotiv, u poslednjoj sezoni je trunuo na klupi i tribinama, Andrija Živković je fudbalski vaskrsao u PAOK-u. I zato mu se sada ne žuri da ode iz Soluna.

Na pametnu odluku od pre godinu i po da sreću potraži u crno-belom klubu iz Soluna, Andrija Živković je dodao novu: dogovorio se sa čelnicima PAOK-a da potpiše novi, trogodišnji ugovor, javljaju danas grčki mediji.

Izabrane vesti

Sve je dogovoreno, ostaje još da se sve potpiše i predstavi javnosti, a očekuje se da će to biti urađeno u narednih nekoliko dana.

Po novom ugovoru Živković će zarađivati fiksnih 1.000.000 evra godišnje, ali su uključeni i brojni bonusi za svaki gol, za trofeje, što bi moglo značajno da uveća zaradu srpskog reprezentativca.

Čelnici PAOK-a su morali da požure da se dogovore sa Andrijom, jer mu važeći ugovor ističe u junu, pa ako ne bi potpisao novi do nove godine, imao bi posle toga pravo da slobodno pregovara sa svim zainteresovanim klubovima, a sigurno bi ih bilo mnogo.

Razlog je što Živković igra sjajno od dana kada je kročio na stadion Tumba, na 60 odigranih utakmica postigao je 17 golova i dodao 10 asistencija.

Dobrim partijama u dresu PAOK-a Andrija se izborio i za povratak u sastav reprezentacije Srbije.


tagovi

Andrija ŽivkovićPAOKugovor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara