Komentari na vest

DOGOVORENO: Birmančević u šampionu Švedske! Čuka zaradila 1.000.000 evra, ima i procente

G

Gost 10

pre oko 3 godine

Gde igraju svi ti silni mladi igraci koji su otisli iz Cukarickog? Masovic, Mićin, Stuparevic... Samo ih salju sa pozajmice na pozajmicu i nigde ne igraju.
B

Bcs Šabac

pre oko 3 godine

Ovo mu je maksimum.
N

Navijač sa zapada

pre oko 3 godine

Samo Zvezdi nije valjao (citaj Delijama ). Pogledi navijača sa severa ka sportskom sektoru ne postoje . Koga boli k gde je igrao ,kakvi principi kad je dovodjenje igrača u pitanju ?!! Da Terzić hoće Luku Modrica ,stopiralo bi se i to . Zato nam je fudbal takav a i reprezentacija . Birma je top igrac,ima potez više ali bi mu Stanković rešio to . Ne fali nam trenutno ali smo mogli da zaradimo na njemu .
G

Gost12

pre oko 3 godine

'Birma' nije potreban Zvezdi!!! Ni ranije, a ni sada!!! A ti kupi sebi klub pa ga pojacavaj kako hoces!!! Imamo svoju omladinsku skolu i ako ne moze da proizvede igraca kvaliteta 'Birme' bolje da je ugasimo...
G

Gost12

pre oko 3 godine

Ti verovatno nikad nisi ni gledao utakmicu Zvezde a kamoli Čukaričkog .
N

Navijač sa zapada

pre oko 3 godine

Ne radi se o tome da je moj klub pa da ja odredjujem ,rekao sam svoje mišljenje koje podržava svaki navijač Zvezde koji je realan . Ako hoćeš da igraš u Evropi ,ne možeš da igraš sa našim klincima,moraš da dovodiš gotov proizvod . Pozdrav za sve navijače sa zapada i istoka !!!
G

Gost111

pre oko 3 godine

Pa za svakog beka zvezde je tata licno!
b

b Milan

pre oko 3 godine

Dobro došao u Malmö.Majstore
N

Nemacpojma

pre oko 3 godine

Ja iskreno nesto nisam odusevljen njegovim kvalitetima, odnosno ima vise buke oko njega nego sto je stvarno dobar da on zna nesto Madjija bi ga dovela a ne da pravi izgovor da su mu navijaci zabranili...Mada srecno mu tamo ide u prvenstvo za nijansu slabije od naseg ali sigurno ima da lepo zaradi i da se bori za titulu pa da napreduje a mozda i evropa neka i onda neka holandija i super....
H

Hufb

pre oko 3 godine

Nazalost Cuka je klub bez ambicije, svake godine rasprodaju sve sto valja i grade iz pocetka. Postoje da bi gazdi punili dzepove. To je sve ok, nemsm nista protiv ali onda nek ne ivranu evropu, jer nemaju ni ambicijr ni kvalitet da da urade nesto u kvalifikacijama. Za nas fudbal bi mnogo bolje bilo da kvalifikacije igraju Vosa, TSC, Radnicki
G

Gostjrbe

pre oko 3 godine

A kakve to ambicije ima Vojvodina, Radnički? Čukarički makar afirmiše te mlade igrače i uzima za njih milionsko obeštećenje, dok Vojvodini odlaze za džabe zbog dugovanja, štopera Saničanin koji je reprezentativac BIH ne mogu da prodaju za 200k a lik vredi preko 1m na tržištu?
S

Stalno pričam...

pre oko 3 godine

Ovde svi u glas dozivaju privatizaciju, ali ona sama po sebi nije nikakvo rešenje, jer tada klubovi i bukvalno počinju da služe vlasniku za pravljenje para, sigurno ih niko neće kupiti iz ljubavi i da bi samo ulagao pare, a ne da bi zaradio. Čukarički je tipičan primer toga u šta će se pretvoriti svi naši klubovi kad se privatizuju.
@

@Стално причам

pre oko 3 godine

Друже па почни од себе ти сутра да купиш фирму за шта би се интересовао само за улагање без профита ако је тако ти си онда жешћи идиот. Логично је да ако је неко купио клуб и уложио у њега наравно да очекује профот односно зараду да је среће да се сви клубови приватизују да газда газдује својим капиталом па после да се види пословање клубова па потом да причамо о законима али то се неће десити
@

@@

pre oko 3 godine

Pa naravno da i treba da im bude u interesu profit, kao i svakom privatniku, ali je pitanje kako se dolazi do tog profita. Jedan način je ovo sto rade u Čukaričkom, nadješ što mlađe i talentovanije igrače, predstaviš javnosti i prodaš čim stigne prva ponuda. Drugi način bio bi ulaganje u igrački kadar, profit od Lige šampiona, od tv prava, marketinga i slično. Da li iko od nas može da zamisli da bilo ko kupi klub u Srbiji i krene ovako sistemski da ulaže da bi ostvario profit?
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Nacin na koji razmislja Cuka je nacin na koji razmisljaju "mali klubovi". Naravno da svaki privatnik gleda da napravi profit, ali ta prica kako bi se da dodje do privatizacije svi klubovi pretvorili u Cuku je u najmanju ruku smijesna. Mada, ako svi razmisljaju jednako kao i ovaj Cukin vlasnik, onda mozda. U tom slucaju nam onda nema spasa, pa sve da se sad svi kolektivno nasadimo na glavu, ali ja ipak vjerujem da narod u Srbiji nije bas toliko glup.
B

Brdo

pre oko 3 godine

Jedan kaže da Čeka igra LŠ, kao da u Srbiji nije nezdravo i pomisliti na mešanje u trku za prvaka. Drugi kaže teško nama kad bi svi bili kao Čuka. A u prvom timu nijedan stranac, po 5-6 "bonus" igrača. Klub nikada nije sputavao nijednog igrača, puštao ih je i kada nema zamenu. A da ne pričam o uslovima za kadete, pionire, ...
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

A terapiju neku da probas? Jesi li razmisljao?
k

kblo79

pre oko 3 godine

pazi kad su namerno prodali sada,samo da ne bi igrao protiv Zvezde
M

Marinjo

pre oko 3 godine

Sve smo bre isplanirali da budu sklanjalice... jadni ste
G

Gost12

pre oko 3 godine

Pa vi grobari ste svi odreda tesko bolesni)))
G

Gosthaha

pre oko 3 godine

Bravo mali samo napred
P

Pa1

pre oko 3 godine

Čuka postaje menadzerski klub baš kao Mega u basketu. Nikakve vajde za naš fudbal nema od ovog kvazi kluba. Nikakvih ambicija nemaju osim da prodaju igrače.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Pa i cuka i mega su privatni klubovi. Zasto bi vlasnike zanimao interes srpskog sporta pre licnog profita? O tome treba da brinu drzavni klubovi koje finansira drzava, a oni taj novac trose na polovne strance.
G

Gost e

pre oko 3 godine

Ima jos jedan takav.
G

Gostjsnbs

pre oko 3 godine

To isto možeš reći onda i za Monako, Borusiju Dortmund itd samo u većem obliku, ako neko od tih igrača postane kalibar za reprezentaciju eto ti odmah vajde
P

Pa

pre oko 3 godine

Olako napisano, bez mnogo logike. Cukaricki je poznat po tome da plate ne kasne, imaju pristojne terene koje i nadogradjuju, mlade selekcije. Sve to kosta, a i sam vlasnik zeli zaradu, a i dobre poslovne odluke, inostranstvu a ne veciti pa posle da se razmisljas da li ce mu platiti ili ne
G

Gost12

pre oko 3 godine

Zasto nema vajde??? Pa taj Kamenovic u Laciu mozda postane bek za reprezentaciju, a kvalitetnih bekova nema ni za lek u srpskom fudbalu. Svi uslovno receno manji klubovi treba da se privatizuju, i nas fudbal ce profitirati. Zvezdu i Partizan je tesko privatizovati jer zahtevaju velika ulaganja koja ni jedan nas covek ne bi potrosio na fudbal.
А

Антипетокрака

pre oko 3 godine

Па Мега и држи нашу кошарку у животу, за разлику од цзв и пар који је уништавају!!! И фудбалу је све мање играча које су направили цзв и пар и гарантујем да ће сваки амбициозан млад играч радије доћи у Чуку, јер ће имати добар рад, одличне услове, биће поштено плаћен и направиће добар трансфер и каријеру.
B

Brdo

pre oko 3 godine

Kako to klubovi čije su postave Falko-Sanogo-Kanga-Bakajoko-Ben ili Natho-Asano-Suma-Holender-Bajbek donose više našem fudbalu od postave Vidosavljević-Docić-Lukić-Pantić-Ergelaš i tome slično?
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Pitaj igrace i zaposlene u Cuki da li si zadovoljni slovima, platom...? Ti nemas pojma o fudbalu. To je najbolji primer kako jedan klub treba da funkcionise.Ili je bolje da ti klub vodi grupa huligana ili politicari?
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Srecno. I nadajmo se uspjesno.
M

MozzartJVucicevicc

pre oko 3 godine

Da je englez vredeo bi 10, a da ima dobrog menadzera bar 2,3, svakako malme je napravio super posao, kad vidim sta sve klubovi placaju u danasnje vreme.
G

Gosttt

pre oko 3 godine

Malme mu je maksikum u karijeri. Svako ko je igrao protiv i sa njim to zna. Ima izvanredne motoricke soosovnosti ali to je sve od njega. Tehnicki slab, zavrsnica losa.
t

tilovanje tevojneee

pre oko 3 godine

svaka im cast , dobre pare i to pare koje ce dobiti sigurno umesto da je isao u "vecite" gde bi ih zavlacili i lagali godinama
B

Box

pre oko 3 godine

I sta cemo sad ?
2

2Gost

pre oko 3 godine

strasan igrac