DOGOVORENO: Ilija Stolica novi trener Partizana!

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.05.18. | 22:14

Đukić odlazi bez obzira na ishod finala Kupa Srbije

Ilija Stolica će biti novi šef stručnog štaba Partizana, potvrđeno je sa više strana MOZZART Sportu!

Nekadašnji strateg Voždovca i Vojvodine, kao i selektor kadetske reprezentacije Srbije iz trećeg pokušaja će postati trener crno-belih, bez obzira da li Miroslav Đukić osvoji pehar Kupa Srbije.

Izabrane vesti

Uprava kluba iz Humske 1 ne samo da je odlučila da se zahvali Đukiću na saradnji (godinu dana pre isteka ugovora), već se i dogovorila sa Stolicom da preuzme ekipu odmah po okončanju sezone i povede je u novu, s prvim zadatkom da opet izbori plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Prema informacijama našeg portala, 40-godišnji stručnjak će na Topčidersko brdo dovesti i nekoliko svojih saradnika, s kojima je sarađivao u prethodna dva superligaška kluba.

Osim toga, Stolica je u dogovoru sa članovima uprave već počeo da radi na formiranju novog tima, sastavivši listu igrača koje bi voleo da vidi u ekipi – priča se da je transfer napadača Nemanje Nikolića iz Spartaka dogovoren po njegovoj želji – kao i onu koji mogu da odu, a koje ne vidu u projekciji novog tima, poput Sejdube Sume.

Ilija Stolica je i minulog leta figurirao kao moguće rešenje za klupu Partizana, posle odlaska Marka Nikolića u Videoton (predložio ga upravo prethodni trener), a slovio je i kao najozbiljniji kandidat da zameni Miroslava Đukića posle poraza Parnog valjka u Nišu. Tad rokada na klupi nije mogla da se izvede zbog  toga što čelnici crno-belih nisu uspeli da pronađu model rastanka sa aktuelnim strategom. Dobro upućeni kažu da će taj problem ovoga puta biti prevaziđen i da će nekadašnji saradnik Zorana Milinkovića da se vrati u Humsku. Ovoga puta kao glavnokomandujući.

FOTO: Star sport


tagovi

Ilija Stolica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara