Dogovoreno: Ognjen Lukić u Remsu pet godina, Radničkom 500.000 i procenti

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.08.22. | 18:38

Mladi golman sutra stavlja paraf na vernost francuskom klubu

Jedan Srbin je otišao u Majorku, drugi će u narednom periodu čuvati mrežu francuskog Remsa. Najavu takve vesti ste pročitali pre nekoliko dana, sada je transfer praktično kompletiran. Doskorašnji golman Radničkog iz Kragujevca Ognjen Lukić karijeru će nastaviti u francuskoj Ligi 1, pošto će sutra i zvanično staviti potpis na petogodišnji ugovor sa Remsom.

Omladinski reprezentativac Srbije će doputovati u Rems preko Pariza, proći lekarske preglede i potom biti zvanično predstavljen kao pojačanje Remsa. Profitiraće i kragujevački Radnički, s obzirom da će pored obeštećenja od 500.000 evra dobiti i određene procente od naredne prodaje Ognjena Lukića.

Izabrane vesti

Transfer je realizovan posredstvom poznatog srpskog menadžera Miloša Malenovića, koji vodi brigu o pojedinim reprezentativcima naše zemlje.

Veruju svi iz Lukićevog okruženja da će nekadašnji član Crvene zvezde nastaviti uzlet u Remsu i najaviti velike domete.

Iza sebe Ognjen Lukić ima odličnu sezonu. Dobio je šansu na golu kragujevačkog Radničkog i u potpunosti je iskoristio. U jednom trenutku tokom prošle sezone bio je golman sa najboljim statističkim podacima van pet najjačih liga na Starom kontinentu. Bio je član omladinske selekcije Srbije na nedavnom Prvenstvu Evrope.


tagovi

Ognjen Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara