Najnovije vesti

Dogovoreno: Rikardo u Partizanu do kraja nedelje!

Vreme čitanja: 2 minuta

Rikardo Gomeš (Star Sport)

Posle njega stiže još jedan ofanzivac

Dileme više nema, Rikardo Gomeš se vraća u Partizan! Kao što je MOZZART Sport i najavio pre dva dana.

Napadač sa Zelenortskih Ostrva će do kraja nedelje potpisati ugovor sa crno-belima i priključiti im se na pripremama u Sloveniji. U pitanju je kupovina pod za sada nepoznatim uslovima. Još nije poznato ni na koliko godina će napadač parafirati vernost sa crno-belima.

Dugo je Partizan radio na ovom transferu i na kraju uspeo da ispuni veliku želju trenera Aleksandra Stanojevića. Rikardo je imao još godinu ugovora sa Al Šaržom iz UAE i to je bila najveća prepreka za transfer. Pogotovo što se za njega interesovao i jedan klub iz Saudijske Arabije. 

Rikardo je u Emiratima zarađivao 1.400.000 evra po sezoni ali je zbog povratka u Partizan pristao na drastično smanjenje plate kako bi opet zaigrao fudbal u poznatom ambijentu. Ključna je bila volja igrača da se vrati u Partizan gde je u sezoni 2018/19 na 49 mečeva dao 26 golova. Posle dogovora sa reprezentativcem Zelenortskih Ostrva, Partizan je na kraju uspeo da u pregovorima slomi i Al Šaržu koja nije imala drugog izbora osim da pusti nezadovoljnog napadača.

Pozicija centarfora bi sada trebalo da je rešena posle muka koje je Partizan prošao u minuloj sezoni sa francuskim promašajem Žan Kristofom Baebekom, zbog čega je Filip Holender morao da igra najisturenijeg napadača.

Rikardo ne bi trebalo da bude jedino pojačanje crno-belih u napadu ovog leta. U narednim danima se očekuje i novajlija na poziciji bočnog napadača. Ime se još drži u tajnosti ali kako MOZZART Sport saznaje, pregovori su pri kraju i Stanojeviću će biti ispunjena još jedna želja na letnjoj pijaci.

Favoriti i notifikacije:

FK Partizan

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva