©Reuters
©Reuters

Dogovorili se Roma i Auar, Lionu mrvice

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.01.23. | 15:36

Italijani najavljuju transfer francuskog veziste

Jedno od primarnih pitanja sportskog sektora Rome u aktuelnom prelaznom roku nadomak je razrešenja. Kako ističu mediji u Italiji, rimski klub postigao je dogovor sa Usemom Auarom fudbalerom Liona koji bi trabalo da pojača vezni red Vučice u narednom periodu.

Prema saznanjima medija sa Apeninskog poluostrva francuski vezista dogovorio je lične uslove sa članom Serije A, te se očekuje da uskoro bude realizovan transfer u prestonicu Italije.

Izabrane vesti

Sportski sektor Rome je kao primarni cilj ove zime označio je angažman centralnog veziste, a u konkurenciji nekoliko igrača izbor je pao na fudbalera Liona kojem na kraju sezone ističe ugovor. Imajući u vidu da igraču rođenom 1998. godine ugovor sa matičnim klubom ističe narednog leta, pretpostavka je da će Roma i Lion brzo naći zajednički jezik i da će fudbaler uz simbolično obeštećenje promeniti sredinu.

Auar je iz perspektive Rimljana označen kao idealna opcija pošto je prethodno propao angažman Davidea Fratesija kojeg Sasuolo nije bio spreman da se odrekne ove zime.

Francuski vezista je za prvi tim matičnog kluba debitovao 2017. godine, a u aktuelnoj sezoni je minute upisao na sedam utakmica pošto je u susretu sa Ajačiom na premijeri pretrpeo povredu zgloba usled koje je pauzirao dve nedelje.

Roma se posle 15 kola nalazi na deobi šeste pozicije sa 27 osvojenih bodova koliko ima i Atalanta.


tagovi

Usem Auar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara