Foto: Reuters
Foto: Reuters

Dok ga čekaju u Juventusu, Ridiger koketira sa Barselonom

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.03.22. | 17:10

Španski gigant zaoštrio konkurenciju u trci za Nemca

U italijanskim medijima nedavno je odjeknula vest da su Juventus i Antonio Ridiger postigli načelni dogovor o potpisivanju ugovora narednog leta kada nemački defanzivac postaje slobodan igrač. Ipak, da ništa nije gotovo dok se zvanično ne zapečati parafom uverili su nas brojni primeri.

Iako se na Apeninima prethodnih dana do detalja govorilo o dogovoru Stare dame i defanzivca, nagoveštaj zapleta danas je donela vest da su se u Barseloni sastali predstavnici katalonskog kluba i Ridigerovi agenti. Prema saznanjima Skaja, sastanak je održan u sredu uveče, posle duela ženskih klubova Barselone i Reala i pokrenuo je priču o ulasku Barselone u trku za nemačkog fudbalera.

Izabrane vesti

Podsetimo, Ridigeru po završetku sezone ističe ugovor u Čelsiju te će u novu sredinu otići kao slobodan igrač, a uz Juventus ranije se kao opcija pominjao i Real Madrid.

Sa druge strane, Barselona je rešena da zaoštri konkurenciju u igračkom kadru, a slobodni igrači očigledno su prva opcija jer se očekuje da uoči početka narede sezone među Katalonce stigne i Frenk Kesi kojem ističe ugovor sa Milanom.


tagovi

Antonio Ridiger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara