Dok iz Rima demantuju Murinjov odlazak, mediji nižu potencijalne naslednike - tri imena u fokusu

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.10.23. | 11:42

Navodno, današnji meč protiv Kaljarija neće odlučiti sudbinu portugalskog stručnjaka

Ne ide Romi dobro na startu sezone. Samo dve pobede u sedam kola svrstavaju Vučicu u donji deo tabele Serije A, a cilj je borba za Ligu šampiona. Otuda evropske pobede ostaju u drugom planu. I mada iz kluba demantuju da je Žozeu Murinju posao ugrožen, italijanski mediji nižu imena potencijalnih zamena.

Navodno, meta broj jedan gazde Dana Fridkina je doskorašnji nemački selektor Hansi Flik. Ali nije jedini. U kombinaciji su su još Marselo Galjardo i Igor Tudor. Sva trojica trenutno su bez posla, što bi trebalo da olakša pregovore ukoliko bi do njih došlo.

Izabrane vesti

Roma večeras gostuje na Sardiniji i jučerašnja vest glasila je kako će portugalski stručnjak dobiti otkaz ukoliko izgubi. Jutros su, međutim, sa Olimpika, putem agencije ANSA, saopštili kako to nema veze sa istinom, te kako Murinjo ostaje na klupi šta god da se dogodi protiv Kaljarija.

Jasno je, ipak, da ukoliko plasman u najskorije vreme ne bude popravljen, Žoze neće još dugo ostati, pogotovo što je i sam najavio skori odlazak u Saudijsku Arabiju.

"Tamo su mi vrata uvek otvorena", izjavio je nedavno iskusni stručnjak, koji se očito pomalo umorio od rada pod pritiskom u Rimu.



tagovi

Hansi FlikMarselo GaljardoIgor Tudor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara