Dok se čeka Suma, dobar je i Zogović

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.08.23. | 15:56

Nikad više kandidata za jedinicu Novog Pazara

(Od dopsinika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Čekajući dolazak iz Gvineje još krajem prošlog meseca „završenog“ ofanzivnog veziste Sejdube Sume, Pazarci su angažovanjem iskusnog Bojana Zogovića na godinu dana zaoštrili konkurenciju između stativa.

Izabrane vesti

Mojkovčanin sa omladinskim stažom u Crvenoj zvezdi se vratio u klub čiji je dres nosio 2016/17, kad su Plavi ispali među prvoligaše. Tad je za Novi Pazar branio samo tokom jeseni, a za mesto pod suncem borio sa sa Mladenom Živkovićem i Zlatkom Zečevićem, da bi posle deset utakmica prešao u niški Radnički.

Zogović ima 34 godine i posle tri sezone napustio je albansku Vlazniju iz Skadra. U bogatoj karijeri nastupao je još za Kolubaru, azerbejdžansku Ziru, Bačku, Rad, Metalac iz Gornjeg Milanovca, Timok, zrenjaninski Banat, Radnički iz Sombora, Berane, Rijeku i Marsoniju 1909 u Hrvatskoj, te crnogorsku Crvenu stijenu.

Ispred pazarske mreže trneutno patrolira Nikola Mirković, koji je bio bio jedan od junaka pobede kući nad Radničkim 1923 (2:0) na otvaranju Mozzart Bet Superlige 2023/24, dok su ga u drugom kolu u Ivanjici klupske kolege u tri navrata ostavile na milost i nemilost igračima Javora (1:3)

Osim Mirkovića i Zogovića, kandidati za golmana Novog Pazara su još mladi reprezentativci Srbije i Bosne i Hercegovine Lazar Slavković i Bakir Brajlović, ali i talentovani Almin Kahrimanović sa trenutnim prebivalištem u lokalnom srpskoligašu Jošanici.


 


tagovi

FK Novi PazarNovi PazarTransferiLetnji prelazni rok 2023Bojan Zogović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara