Vilijan (©Reuters)
Vilijan (©Reuters)

Dok se Čelsi premišlja, Mančester junajted krade Vilijana

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.06.20. | 09:25

Crveni đavoli kontaktirali sa menadžerom brazilskog fudbalera

Čelsi nije rešio Vilijanovo pitanje, pa bi uskoro mogao da ostane bez Brazilca, jer mu ugovor na Stamfordu ističe 30. juna. Krilni fudbaler još uvek nije potpisao nikakav produžetak saradnje sa Plavcima, pa čak ni onaj kratkoročni koji bi mu omogućio da završi sezonu u klubu. Ukoliko čak ni to ne potpiše, moglo bi da se desi da je za njega sezona završena. San piše da će Vilijan morati da odluči da li želi da rizikuje eventualnu povredu u nastavku sezone dok ne bude rešeno pitanje njegovog ugovora.

Isti izvor navodi da je Mančester junajted već kontaktirao sa menadžerom brazilskog fudbalera i informisao se o njegovim zahtevima. Vilijan nikada nije krio da želi da ostane na Stamfordu, ali je došlo do komplikacija oko dužine trajanja novog ugovora. Odlični vezista je traži tri godine, ali u Čelsiju su bili prilično tvrdoglavi i čvrsti u stavu da igračima starijim od 30 godina mogu da ponude samo dvogodišnju saradnju.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Mančester želi svojim mladim asovima Rašfordu, Marsijalu, Mejsonu i Grinvudu da doda i jednog iskusnog, koji bi ovom timu doneo dodatno samouzdanje i sigurnost. Iz istog razloga zbog kojeg se Vilijan još uvek nije dogovorio sa Čelsijem od eventualnog posla odustao je nedavno i Real Madrid. Kraljevski klub se rapitivao za igrača koji će uskoro biti slobodan u izboru nove sredine, ali je odustao kada mu je saopšteno da Vilijan insistira na trogodišnjem ugovoru.

Zasad još uvek nije poznato da li su Crveni đavoli spremni da ponude trogodišnju saradnju igraču. Ukoliko jesu, nema sumnje da su najbliži postizanju konačnog dogovora. Vilijan je Čelsi stigao na leto 2013. godine iz Anžija za 35.500.000 evra. Prethodno je šest godina igrao u Šahtjoru, u koji je stigao iz Korintijansa za 14.000.000 evra.



tagovi

Vilijan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara