Nikola Milenković (©Reuters)
Nikola Milenković (©Reuters)

Dok se Milan predomišlja, Vest Hem poslao ponudu za Blekija

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.09.20. | 08:03

Englezi daju 25.000.000 evra za srpskog štopera

Na ceni je Nikola Milenković već godinu i po dana. Malo mu je trebalo da po dolasku u Italiju pokaže kakav je kalibar i da skrene pažnju većih klubova od Fjorentine na sebe.

Povezivali su srpskog štopera sa Mančester junajtedom, Atletikom iz Madrida, Juventusom, a ovog leta ga je naciljao Milan. Ali, Rosoneri vagaju, razmišljaju, mnogo im je novca koliko traži Fjorentina, a Ljubičasti navodno neće da ga puste za manje od 40.000.000 evra.

Izabrane vesti

I dok Rosoneri vagaju, uleteo je neko ko bi mogao da im pokvari plan – Vest Hem! Kako javlja italijanski novinar Đanluka di Marcio, engleski Čekićari su se javili kao ozbiljan kupac i nisu prvo pipali puls, najavljivali pregovore i slične igrice, već su u finišu prelaznog roka odmah poslali za Milenkovića i ponudu – 25.000.000 evra.

To, istina, nije suma kojoj se Ljubičasti nadaju, ali postoji mogućnost da Italijani daju malo popust klubu koji je van Čizme, iz prostog razloga što ne žele da pojačavaju konkurenciju. Ili bar ne po povlašćenoj ceni. A, možda su i shvatili da je 40 miliona u ovom momentu previše i da će to teško neko da plati.

Uglavnom, Vest Hem čeka odgovor iz Firence i nada se da bi mogao da u poslednjih pet dana letnje pijace dobije veliko pojačanje u odbrambenoj liniji. A, Milenković bi dobio priliku da se oprobao na još jačoj fudbalskoj sceni od Serije A. Ionako ga maltene od debitantske utakmice nazivaju „novim Vidićem“, pa taman da zablista na Ostrvu.


tagovi

Nikola MilenkovićFjorentinaSerija AVest Hem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara