Domaća pijaca: Inđija dovela Miloša Mihajlova, Nemanja Obradović u Mađarskoj

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.01.20. | 17:18

Promene u redovima srpskih superligaša...

Kao većina srpskih superligaša i Inđija je krenula u jačanje svog igračkog kadra za prolećni deo sezone. Prva zvanična akvizicija Zelenih je iskusni defanzivac Miloš Mihajlov.

Nekadašnji štoper Partizana nedavno je napunio 38 godina i u Inđiju stiže iz Voždovca. Mihajlov se afirmisao u dresu Zmajeva između 2001. i 2006. godine, posle Partizana karijeru je gradio u inostranstvu (Turska, Kina, Rumunija...), da bi se 2014. vratio u srpski fudbal.
“Prvo bih želeo da se zahvalim ljudima u Inđiji na ukazanoj prilici, na prilici da produžim karijeru. Razmišljao sam i o penziji, tako da mogu da se zahvalim na tome. Ovo je za mene neki novi početak, tako da sam stvarno uzbuđen što ću se priključiti novom klubu", kazao je za sajt Inđije Mihajlov.

Izabrane vesti

Dovođenjem iskusnog štopera Inđija je tek započela "ofanzivu" na zimskoj pijaci. Narednih dana treba očekivati nova pojačanja koja bi na proleće trebalo da garantuju opstanak u Superligi...

A kada govorimo o domaćoj pijaci valja pomenuti da doskorašnji napadač subotičkog Spartaka Nemanja Obradović (30) prešao u redove mađarskog tima Kišvarda. 

Foto: fkindjija.rs


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara