Dominacija u Milanu: Pravnici osvojili titulu na Evropskom univerzitetskom kupu

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.04.19. | 22:10

Sve pod vođstvom selektora Vladimira Vuletića

Na Evropskom univerzitetskom kupu u Milanu, pod nazivom „EURO Milano 2019“ Univerzitetska futsal reprezentacija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, osvojila je šampionsku titulu!

Na izuzetno snažnom i masovnom turniru, koji je okupio više od 1.000 sportista u osam sportova širom Evrope, pravnici su na putu do trona zabeležili sve pobede. Redom su pred našim studentima padale selekcije iz Slovenije, Alžira, Španije, Libana, Slovačke i Češke.

Izabrane vesti

Ovim trijumfom Pravni fakultet je objedinio titule šampiona Univerziteta u Beogradu, Svetskog i Evropskog kupa, što nikad nije pošlo za rukom nijednoj našoj selekciji. Ujedno je obezbedio direktan plasman na Svetski šampionat u novembru u Puli.

Zlatnim medalljama su se okitili: golmani Marko Badovinac i Mihailo Cvejić, kao i igrači, kapiten Nikola Vicić, Nikola Ristanović, Filip Minić, Srđan Brkić, Nikola Arsić, Jovan Ristanović, Aleksandar Fric, Dušan Panić, Ognjen Radović, Igor Đorđević i Ivan Nikitović.

Selektor ove ekipe je profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, dr Vladimir Vuletić, inače, potpredsednik Partizana.


tagovi

futsalVladimir Vuletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara