Dortmund i Leković: Sebastijan Kel kontaktirao sa agentima, potencijalno obeštećenje između četiri i pet miliona evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.08.23. | 15:21

Zvanična ponuda još uvek nije poslata na Marakanu, tvrdi Sport1

"Pratimo tržište do poslednjeg dana i spremni smo", poručio je sportski direktor Borusije Dortmund Sebastijan Kel nakon pobede njegove ekipe nad Ajaksom u nedelju. Jedan od igrača o kojima se vrlo aktivno govori u tamošnjim medijima je supertalentovani štoper Crvene zvezde, Stefan Leković, oko čijeg potencijalnog transfera tamošnji portal Sport1 iznosi nove informacije.

Sebastijan Kel je stupio u kontakt sa menadžerima igrača, ali se još uvek nije dogodilo ništa konkretno. Isti izvor navodi da bi potencijalni transfer mogao da iznosi između četiri i pet miliona evra.

Izabrane vesti

Milioneri imaju tri kvalitetna štopera, to su Niko Šloterbek, Mats Humels i Niklas Zule, ali bi trebalo da dođe i četvrti, koji je mlad i ima prostora za razvoj. Sve se to uklapa upravo u Lekovićev profil, ali ostaje da se vidi da li će Milioneri napraviti konkretan korak ili se okrenuti nekim drugim rešenjima.

U međuvremenu, propao je transfer talentovanog štopera Dormtunda Sumaile Kulibalija u Barnli, iako u nemačkom klubu još uvek veruju da će mu naći klub do kraja leta. To ne bi trebalo da ima konkretne veze sa dolaskom četvrtog štopera, ali bi sasvim sigurno olakšao i ubrzao taj proces.

Skaj Sport je pre nekoliko dana pisao da bi Leković baš zbog Humelsovih godina, ali i sklonosti povredama štoperske trojke, mogao da ima sasvim solidnu minutažu sledeće sezone. Posebno što ekipu očekuje teška borba na tri fronta. Međutim, zvanična ponuda na Marakanu još uvek nije stigla.


tagovi

Stefan LekovićSebastijan Kel

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara