Vuković (©Shutterstock)
Vuković (©Shutterstock)

Došao je Vuković i Legija je eksplodirala (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.12.21. | 22:48

Zaglebje oduvano u Varšavi – 4:0

Velika je, ogromna ljubav između Aleksandra Vukovića i Legije, a iz toga samo nešto dobro može da se stvori.

Uzdrman, pregažen, polupan je izgledao šampion Poljske do večeras, na dnu tabele. Sa besnom armijom navijača, koja je jurila autobus sa fudbalerima nakon poslednjeg poraza.

Izabrane vesti

A, onda se vratio Aleksandar Vuković na klupu Legionara i kao da je pritisnuo neko tajno dugme, koje samo on zna gde se nalazi. Legija je odjednom proigrala! Legija je ponovo postala paklena mašina, koja se preko noći setila svog DNK i razvalila je večeras Zaglebje u Varšavi – 4:0!

Četiri gola, a moglo je da ih bude još. I to Vuković nije mogao da računa na najjači sastav, nekoliko igrača mu je nedostajalo, među kojima i srpski reprezentativac Filip Mladenović koji leči povređeno koleno.

Legija je zaigrala u formaciji 3-4-1-2 i to je bio pun pogodak. Portugalski napadač Rafael Lopes, koji je do večeras na 13 utakmica postigao jedan gol u prvenstvu, Zaglebju je dva puta zatresao mrežu. I drugi špic, Tomas Pekhart, upisao se u strelce. Napadačka snaga kluba iz Varšave je pokuljala, kao da je bila vezana, sputana do ove večeri.

Prva Vukovićeva pobeda i Legija više nije na začelju, napravila je mali skok. Ali, jedan po jedan...



tagovi

Legija VaršavaAleksandar Vuković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara