Komentari na vest

Došao, uveo Bolonju u Ligu šampiona i otišao po snove u Torino

M

Motaj sve

pre 23 dana

Neka u novom klubu ponovi uspjeh koji je imao sa Bolonjom i svi zadovoljni. 3/4 pozicija, solidan fudbal, igranje u LS..
B

Babaroga99

pre 23 dana

Kakav naslov imam osecaj kao da je Gvardiola doso u Juventus . Mora on mnogo BOLONJEZA da pojede da bi uradio nesto sa ovim Raspalim Juventusom .
M

Mikula 1122

pre 24 dana

Jope bombastican naslov!
n

n b g u S

pre 24 dana

Juce ga brda ljudi iaprozivalo sto menja sredinu. Po pojedincima ispada kao da je Juve neki seoski tim iz druge lige jbt. Pa kad ce imati priliku da postane veliki trener ako ne sad? Juve se ne odbija.
R

RobinHood91

pre 24 dana

Dolaskom Mote u Juventus Vlahovic, a pogotovo Kostic bi mogli da profitiraju mnogo. Mota igra jako ofanzivan fudbal, od Zirkzea je napravio igracinu za Seriu A, nije sto je nas ali Dusan je daleko kvalitetniji i bolji realizator, a Kostic pod uslovom da ostane u Juventusu ce napokon moci da pruza partije kakve je imao u Frankfurtu. Njegova karijera bi vrlo lako mogla da se produzi i da ima bitnu ulogu u Juventusu kao sto Lazovic ima u Veroni. Nisam uopste fan Juventusa, ali ovaj klub bi napokon mogao da pocne da igra dopadljiv fudbal na oko, nesto sto su poslednji put igrali kada je Pirlo bio u timu. Mada, licno sam navijao da vidim Motu u nekom drugom timu.
R

Raffa

pre 23 dana

Ofanzivan fudbal o kom ti pricas je za vreme Kontea u Juveu.To je najlepsi fudbal koji su igrali i posle toga sve je bila cista defanziva.Alegri jeste mozda strucnjak koji drzi dobru diaciplinu u klubu,ali fudbal mu je totalno prevazidjen.Sa Motom i nadam se nekaznjavanjem Juvea u sred sezone ovaj klub ima da napreduje iz godine u godinu.
@

@@@@

pre 24 dana

Šta kažu Interisti jel izdajnik?
R

Roberto Baggio99

pre 24 dana

Mota je imao srecu sto je uspeo da dodje sa Militom te godine u Inter iz Genoe,Mota nije legenda Intera vise Barcelone.Mota se nikada nije toliko vezao za Inter to ce ti svaki navijač potvrditi.Da li su Conte,Lipi legende Juventusa izdajnici zapitaj se.