©FK Crvena zvezda
©FK Crvena zvezda

Dragović: Došli smo ovde da pobedimo, a ne da gledamo stadion i Nemačku

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.10.23. | 23:23

Crveno-beli se nadaju bodovima u drugom meču sa nemačkim timom

Iskusni prvotimci Crvene zvezde, kapiten Aleksandar Dragović i Mirko Ivanić ne mogu da budu zadovoljni konačnim rezultatom u Lajpcigu, bez obzira što je njihova ekipa u većem delu meča pokazala da može da se nadigrava sa ovim rivalom.

Dragović je dobio veliki broj duela sa protivničkim igračima, sjajno izlazio u blokove, ali to nije bilo dovoljno da bi se zaustavila paklena navala nemačkog tima.

Izabrane vesti

"Verovali smo od prvog minuta u pobedu, nismo došli ovde da gledamo stadion i Nemačku. Želeli smo pobedu. Ali, to je Liga šampiona, moramo da učimo. Lajpcig je pobedio i Bajern, jaka su i brza ekipa. Svaka čast kako smo izgledali na njihovom stadionu", rekao je Dragović za Arenu Sport.

Mirko Ivanić je na ličnom primeru, kod prvog gola, video koliko skupo košta neodlučnost na ovakvim mečevima, ali se kasnije podigao i vodio žestoku bitiku sa protivnočkim igračima.

"Rezultatom ne možemo da budemo zadovoljni. Očekivali smo ovakvu utakmicu, znali smo da će grešiti na njihovoj polovini, da ćemo imati šanse. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa ovim timom, žao nam je što nismo osvojili bod. Verujemo da će biti drugačije u Beogradu".

Drugo poluvreme je bilo obećavajuće i predstavlja putokaz za revanš.

"Možda smo previše respektovali protivnika, nažalost su kaznili naše greške, a mi nismo njihove. Osetilu smo da možemo, žao mi je što nismo iskoristili početak drugog poluvremena, ali dali smo sve od sebe i nadamo se bodovima u Beogradu", zaključio je Ivanić.



tagovi

Aleksandar Dragović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara