Aleksandar Dragović
Aleksandar Dragović

Dragović: Nemam šta da pričam sa bivšim saigračima, posle meča možemo da popijemo Red Bul

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.10.23. | 18:45

Kapiten crveno-belih izneo utiske pred duel trećeg kola grupne faze Lige šampiona

(Od izveštača Mozzart Sport iz Lajpciga)

Kratko je pred sutrašnju utakmicu G grupe Lige šampiona pričao kapiten Aleksandar Dragović. Žurio je na trening, ali je bilo dovoljno vremena da se osvrne na nedavne propuste u Zvezdinoj odbrani, da se priseti mečeva sa Bikovima dok je igrao za Bajer Leverkuzen i da podvuče da neće biti prijateljstva na terenu sa nekadašnjim kolegama iz reprezentacije.

Izabrane vesti

"Kao u svaku utakmicu, i u sutrašnju ulazimo sa stavom da želimo da pobedimo. Red Bul igra direktan fudbal, ali borićemo se za naš klub i za naše navijače", počeo je Dragović koji je potom upitan da prokomentariše, navodno, pocenjivačke izjave nemačke javnosti da se očekuje laka pobeda protiv Crvene zvezde.

"Ja lično nisam ništa od toga čitao. Fokusiramo se isključivo na sebe. Znamo njihove mane, ali i gde su jaki. Pokušaćemo da iskoristimo to. Nama je bitno šta mi pričamo i to da se borimo na terenu"

Sa bivšim kolegama iz reprezentacije Austrije Kristofom Baumgartnerom, Ksaverom Šlagerom ili Nikom Zajvaldom nije se čuo pre utakmice.

"Čuli smo se kada je bilo izvlačenje kuglica. Čućemo se posle utakmice. Nemamo šta da pričamo tokom ovih 90 minuta. Tada nismo drugari. Posle utakmice možemo da popijemo Red Bul."

Dragović je godinama komandant Zvezdine odbrane u kojoj u poslednje vreme dosta toga škripi.

"Mi se spremamo svaku utakmicu. Istina, previše golova smo primili. Pokušaćemo da se to ne dogodi sutra. Nije to lako. Lajpcig ima dobre igrače. Ne možemo samo da se fokusiramo na Opendu, već na Simonsa, Poulsena. Brzi su jaki, ali moramo da budemo tim na terenu 90 minuta."

Nema Dragović baš sjajna sećanja na Red Bul Arenu.

"Sa Leverkuzenom sam bio dva, tri puta ovde. Mislim da smo uvek gubili ovde, a kod kuće stalno pobeđivali. Što se sutrašnjeg meča tiče, ne razmišljamo koliko ćemo bodova imati. Ima još četiri utakmice, a onda ćemo razmišljati hoće li Zvezda biti druga ili ne", zaključio je Dragović.


tagovi

Aleksandar DragovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara