©Star Sport
©Star Sport

Dragović pod upitnikom za večiti derbi

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.03.24. | 16:33

Kapiten crveno-belih doživeo povredu lista u Bačkoj Topoli

Veliki peh za Crvenu zvezdu u Bačkoj Topoli. Kapiten ekipe Aleksandar Dragović napustio je teren u okršaju sa TSC-om u 29. minutu zbog povrede lista. Bez obzira što će stepen povrede biti poznat tek nakon snimka, nema nikakve dileme da se bivši reprezentativac Austrije nalazi pod upitnikom za 172. večiti derbi na stadionu Rajko Mitić (9. mart, 17.00).

Iskusni defanzivac se povredio bez duela, negde blizu centra igrališta, posle čega se našao na terenu. Izašao je izvan igrališta i dobio kratku pomoć od medicinskog tima srpskog šampiona, a onda pokušao da nastavi meč. Međutim, ubzro je postalo jasno da nije u stanju da nastavi utakmicu, pa ga je zamenio Naser Điga, koji je prva opcija za njegovu potencijalnu alternativu protiv Partizana.

Izabrane vesti

Dragović je dve i po godine jedan od najstandardnijih igrača Crvene zvezde i pravi lider odbrane, zbog čega je nakon odlaska Milana Borjana na pozajmicu u Slovan iz Bratislave poneo kapitensku traku. U aktuelnoj sezoni, Dragović je odigrao već 28 utakmica u svim takmičenjima, a po minutaži (2.438 minuta) proveo je najviše vremena na terenu posle Omrija Glazera.

Iskusni defanzivac je rođen u Beču i stasao u Austriji, a pre Crvene zvezde nastupao je i za Dinamo Kijev, Bajer Leverkuzen i Lester.


tagovi

Aleksandar Dragović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara