Najnovije vesti

Dragovića nećete viđati na splavovima

Vreme čitanja: 2 minuta

Menadžer Milan Dudić o pregovorima između iskusnog defanzivca i rukovodstva Crvene zvezde

Nedostaje potpis kao dokaz završenog posla, ali čelnici i članovi sportskog sektora Crvene zvezde su već nazdravili šampanjcem. Povod je, gotovo izvesni, dolazak dugogodišnje želje i standardnog štopera Bajera iz Leverkuzena Aleksandra Dragovića. Iskusni defanzivac je tokom četvrtka boravio u Beogradu i na sastanku sa Terzićem, Mrkelom i Dejanom Stankovićem praktično dao reč Crvenoj zvezdi...

I dalje Dragović na stolu ima unosne ponude, ali čini se da je prelomio vođen emocijama i da je osetio trenutak za ispunjenje dečakog sna, pošto će Crvena zvezda ovog leta ponovo jurišati na Ligu šampiona. O tome je u razgovori za Novosti pričao Milan Dudić, posrednik u velikom poslu.

“Imali smo lep i prijatan sastanak sa Zvezdinim čelnicima Terzićem i Mrkelom, a trener Stanković je pre svega Dragoviću prezentovao sportski deo i kako vidi njegovu ulogu u timu. Sve je proteklo u super atmosferi, Aleksandru se sve to svidelo. Međutim, još ništa nije gotovo, kao što su mediji brzo objavili. Ipak se radi o velikom imenu i ovakvi poslovi ne mogu da se završe na jednom sastanku. Neophodno je da se dogovore još neki detalji i pregovori će se nastaviti sledeće nedelje. Za sada sve ide u dobrom pravcu”, poručio je za Novosti bivši štoper crveno-belih.

Inicijalni kontakt između Crvene zvezde i Dragovića uspostavljen je još prošlog leta. Tada je reprezentativac Austrije bio pod ugovorom sa Leverkuzenom i srpski šampion nije imao finansijski kapacitet. Sada se situacija promenila, mada bogati klubovi i dalje prete.

“Dobro se zna da je Aleksandrov dečački san da zaigra za Zvezdu, za nju navija odmalena. Sada je u zenitu karijere i može da bira gde da ide. Ponude su finansijski jače od Zvezdinih, ali je i njena izuzetno korektna. To je njemu bitno i sve ide ka tome da će ispuniti svoju veliku želju, jer mu novac nije u prvom planu, a klubove sa Istoka moći će da bira i posle dve ili tri godine, jer mu na "Marakani" cena neće pasti”.

Naš najtrofejniji klub ima retku priliku da dovede proverenog bundesligaškog igrača koji bi bio kapitalno pojačanje u novom napadu na Ligu šampiona.

“Ukoliko Dragović dođe u Zvezdu, to bio bio i njen vrhunski marketinški potez, sigurno će joj porasti međunarodni rejting. Nije mala stvar kada u Srbiju stigne igrač sa Zapada, odnosno iz najjače nemačke lige. Aleksandar je vrhunski profesionalac koji živi za fudbal. Pametan je momak, odlično govori srpski i veliki je radnik. Nikada ga nije zanimao noćni život i sigurno ga nećete viđati na splavovima”, dodao je Dudić.


Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva