www.whufc.com
www.whufc.com

Drama sa srećnim krajem u Londonu: Benrama "u nadoknadi" potpisao za Vest Hem!

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.10.20. | 20:37

Obavezan otkup ili ne?

Navijači Vest Hema mogu da odahnu - Said Benrama je novi fudbaler Čekićara! Alžirac stiže u londonski klub iz Brentforda, ali ne u definitivnom transferu kako se isprva očekivalo, već na jednogodišnju pozajmicu.

Malo je falilo da čitav posao propadne. Imao je Vest Hem čitavo leto da završi transfer, potom i prethodnih 11 dana, ali je odlučio da sve završi u poslendjim satima. I umalo nije platio ceh. Dva kluba već su dogovorila sve detalje, Brentfordu bi na ime obeštećenja pripalo oko 33.000.000 evra, ali se naprasno pojavila vest da Benrama nije prošao lekarske preglede. U isto vreme, Dejvis Mojes je na konferenciji za sutrašnju utakmicu sa Vest Hemom demantovao glasine. Međutim, nešto se na lekarskim pregledima ipak izjalovilo, vremena za definitivan transfer nije bilo, zbog čega su klubovi poslali papire u prostorije Premijer lige kako bi dobili dodatna dva sata da ozvaniče posao.

Izabrane vesti

Vest Hem iz pomenutih razloga nije želeo da se kocka, pa je Brentford na kraju morao da pristane na jednogodišnju pozajmicu, nakon koje će Čekićari imati obavezu da otkupi Benramu za 23.000.000 evra, osim u slučaju da se problemi koji su se javili na lekarskim pregledima ne ispostave neočekivano ekstremnim. Ukoliko sve ispadne kako treba i Vest Hem otkupi Alžirca, Pčelice mogu da se nadaju i bonusima od 6.000.000 evra.

Bilo kako bilo, Vest Hem je odneo veliku ponudu i na vreme završio posao. Jer, da je čekao januar, prema rečima transfer gurua Fabricija Romana, imao bi konkurenciju dva kluba iz Lige šampiona. Isti izvor tvrdi da je Benrama je u avgustu odbio ponudu iz Italije.


tagovi

Said BenramaVest HemBrentford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara