Najnovije vesti

Drama u PSŽ-u: Di Mariji i Markinjosu obijali kuću dok su igrali utakmicu

Vreme čitanja: 2 minuta

Foto: AFP

Roditelji Argentinca bili kod kuće tokom provale, Anhel iz ovog razloga zamenjen protiv Nanta

Posle utakmice između Pari Sen Žermena i Nanta najmanje se pričalo o fudbalu i golovima. Glavna vest je da je kuća Anhela di Marije opljačkana i to tokom utakmice. Uz uznemirujuću vest da su njegovi roditelji bili prisutni u toku pljačke.

Argentinac je zbog svega izveden iz igre u 65.minutu utakmice i to tako što je ovu vest sportski direktor Leonardo javio treneru Maurisiju Poketinu koji je izveo Di Mariju iz igre. Posle meča je i sam klub potvrdio da je ovaj incident bio motiv za izmenu Di Marije.

Tu nije kraj mukama igrača PSŽ-a, jer je po navodima RMC-a i Markinjosova kuća obijena tokom utakmice.

IZBOR UREDNIKA

Naravno, posle dobijanja ovakvih vesti Di Marija je odmah napustio stadion. Leonardo je sišao do terena i preneo poruku Poketinu šta se događa.

Poketino se posle odrađene izmene uputio ka svlačionici sa Di Marijom i vratio se bez njega nekoliko minuta kasnije. Kasnije se ispostavilo da je pljačka bila planirana i da je odrađena u isto vreme kod Di Marije i Markinjosa.

Postoje informacije u Francuskoj koje kažu da su pljačkaši držali Di Marijinu porodicu, a čini se da srećom niko nije pretrpeo bilo kakvu vrstu fizičke povrede. Postoji priča i da su nakratko bili kidnapovani.

Nije prvi put da se Di Marija nađe u ovakvoj situaciji. Kada je nosio dres Mančester Junajteda, takođe mu je opljačkana kuća.

Zasad nema više informacija oko pljačke koja se dogodila u Markinjosovoj kući…

"Postoje situacije van sporta kojih ste svesni i koje idu dalje od fudbala... Morate sve da uzmete u obzir. Ovo nije izgovor, ali je jasno da je to bio pad energije. Posle utakmice pričali smo o nečemu što je više od poraza", rekao je Poketino posle utakmice.

Inače, PSŽ je izgubio ovaj meč od Nanta s 1:2 na Parku prinčeva.

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva