Vanja Drkušić (Printscreen)
Vanja Drkušić (Printscreen)

Drkušićev agent: Mnogi klubovi ga prate, najbolji trenutak za transfer posle Evropskog prvenstva

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.04.24. | 19:05

"Ne bih navodio imena klubova, ali prerano je govoriti o transferu, jer je Vanja fokusiran na Premijer ligu", kaže Mladen Ratkovica

Jedan od glavnih zadataka čelnika Crvene zvezde biće kupovina novog štopera. Aleksandru Dragoviću ugovor ističe na kraju sezone i izvesno će promeniti sredinu te je neophodno pronaći mu zamenu. Šampion Srbije ju je već identifikovao, pisali smo već da je velika želja crveno-belih Vanja Drkušić, no za štopera Sočija vlada veliko interesovanje, što je potvrdio i njegov agent Mladen Ratkovica.

On je u razgovoru za ruski Metarating izjavio da brojni klubovi na radaru imaju slovenačkog štopera. Pomenuti ruski medij nedavno je pisao o interesovanju Nanta, a Ratkovica dodaje da pomenuti francuski klub nije jedini iz ove zemlje zainteresovan za njegovog klijenta.

Izabrane vesti

"Što se Vanjine situacije tiče, mogu da kažem da postoje klubovi koji ga prate već neko vreme. Da, nekoliko klubova iz Francuske, ali i iz drugih zemalja. Ne bih navodio imena klubova, ali prerano je govoriti o transferu, jer je Vanja fokusiran na Premijer ligu. Soči je u presudnom delu sezone i potrebno je fokusirati se na mečeve", izjavio je Ratkovica.

Drkušić je u Soči stigao iz slovenačkog Brava pre nešto više od godinu i po dana za svega 120.000 evra, ali će otići za mnogo više. Za koliko tačno zavisiće i od toga da li će Soči, trenutno poslednjeplasirani tim ruske Premijer lige, zadržati prvoligaški status, ali i od toga kako će se 23-godišnji defanzivac pokazati na Evropskom prvenstvu.

"Nakon završetka sezone počeće EURO, a Vanja će igrati za reprezentaciju Slovenije. Verujem da će posle Evropskog prvenstva biti najbolji trenutak za transfer, to je sve što mogu da kažem u ovom trenutku", poručio je Ratkovica.


tagovi

Vanja DrkušićFK Crvena zvezdaSočiTransferiLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara