Đorđe Petrović (© MN Press)
Đorđe Petrović (© MN Press)

Druga pobeda Čukaričkog: Petrović odbranio penal Krstoviću

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.01.22. | 20:09

Golovima napadača iz uvoza tim Saše Ilića savladao DAC

Nastavlja Čukarički de beleži ohrabrujuće rezultate tokom boravka u Beleku. Tim Saše Ilića je u četvrtoj kontrolnoj utakmici savladao DAC iz Dunajske Strede (2:0), ovdašnjim ljubiteljima poznat po tome što ga je letos, na početku kvalifikacija za Ligu konferencija, izbacio Partizan. Još jedan crno-beli tim je ovoga puta bio bolji od sastava iz Slovačke, samo u priprmenom meču.

Golove za Brđane postili su napadači iz uvoza. Najpre momak sa Jamajke, Norman Kempbel (17. minut), jesenas bez odgovarajuće minutaže, ali i gola, potom Ibrahima Endijae (90), u prvom delu sezone autor pet pogodaka. Osim njih dvojica, susret je obeležio Đorđe Petrović koji je već u desetom minutu, pri rezultatu 0:0, odbranio penal Nikoli Krstoviću, nekadašnjem članu Crvene zvezde, od letos napadaču tima iz Dunajske Strede. Osim toga, Krstović nije realizovao još nekoliko prilika za DAC.

Izabrane vesti

Saša Ilić je dao šansu sledećim igračima: Petrović (od 46. N. Belić), Tanasijević, Obradović (od 60. Drezgić), Puškarić, Tošić (od 66. Roganović), K. Belić (od 60. Kovač), Ergelaš (od 66. Ajdar), Kajević (od 66. Lukić), Čolović (od 60. Savić), Spasojević (od 46. Rakonjac), Kempbel (od 35. Endijae).

Čuka je prethodno savladala Kuban, remizirala sa Murom, dok je duel sa Antalijom prekinut usled tuče. Naredni rival ekipe Saše Ilića biće ujedno i najatraktivniji. U pitanju je kijevski Dinamo, a duel je na programu u sredu.


tagovi

Đorđe PetrovićČukaričkiIbrahima Ndiajepripremna utakmica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara